Miért nem fogyhatok?
Igaz egy hete csinálom,de nem ment le semmi..ilyenkor mindig elkeseredek,mert ha normálisan étkeztem volna ,úgyis ennyi lennék:(
Tényleg szigorú voltam magamhoz ,sőt eljártam futni is!
Természetesen nem csodát vártam,csak azért arra számítottam ,hogy egy fél kiló így lemegy mindenképpen!
Anyukám is ugyanezt csinálta,neki minden héten lejjebb ment a mérleg mutatója,hol egy fél kilót ,hol 2 kilót!
De azért köszönöm.
köszönöm joomehesz neked is a bíztatást !
Gratulálok a te eredményedhez is,bárcsak olyan kitartó lennék mint te :)De majd meglátjuk
Az "eljártam futni" az hány alkalmat jelent és milyen intentizással?
Másrészt meg, nem az számít, hogy mit eszel, hanem mennyit. Ha ugyanazokat eszed mint eddig, csak csökkented az adagokat, akkor is tudsz fogyni.
Heti háromszor biztos elmegyek,ha az időm teheti,és egyre többet bírok futni ,mindig egyre növelem az időt:)
Köszi a válaszokat
szia! az étrended elég jó, bár kicsit változatnék rajta...
reggelinél a csoki puffasztott rizset elhagynám, mivel az abonett már ott van ch-ként. Helyette paradicsomot, paprikát uborkát ennék.
Ebéd: a csirkemell az szuper, hozzá a dinnyét nem nagyon ajánlanám mert rengeteg cukor van benne. Én inkább valamilyen hagymás uborkasalátát csinálnék.
Uzsonna: én inkább müzliszeletet szoktam enni, abból is a cerbonának van olyan változata ami cukormentes és nagyon finom, 60-70kcal körül van...már pontosan nem tudom
Én az uzsi után szoktam általában futni, vagy kardió edzést csinálni.
Vacsi: mivel mozgás után van és nem szeretnénk h izomból fogyjunk, fehérjét kell bevinnünk...mondjuk csirkemellet, csirkemell sonkát, 1.5%-os tejet, sovány túró...leginkább zöldségekkel.
Mozgás:
nem tudom hány kg vagy, de h ha több súlyfelesleg van rajtad 10kg-nál inkább a tempós sétát ajánlanám neked, abból is minden nap 1órát. Valamint a kardió edzések nagyon hatásosak. A youtube-on rengeteg ilyen videó van, személyes kedvencem: Tae Bo.
Ha heti 3x megcsinálod az 50perces edzését és mondjuk 2-3 alkalommal mellette elmész futni (minimum 30percig), vagy sétálni (1órát) és betartod a kajákra vonatkozó dolgokat, garantált a siker.
Én nagyjából ugyan ezt az elvet követve 2hónap alatt 12kg-t fogytam. Semmi sanyargatás nélkül. Még 20-25kg nekem hátra van.
Sok sikert!
19. válaszoló vagyok:
Még annyit h ha valami kérdésed lenne, írj nyugodtan privát üzenetet. Segítek amiben tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!