Ezzel igy fogyhatok? Surgos lenne
Figyelt kérdés
Edzes elott 2 dl kakao Biciklizes es erosites Reggeli: 1 barna kenyer 3 tojasfeherjevel tizorai: 3dl tej ebed: natur salata uzsonna:gyumolcs edzes (kardio es kondi) Vacsora: salata igy tudok fogyni? 174cm 65kg vagyok az uzsit meg a tizorait felcserelhetem?2012. aug. 10. 14:25
1/6 A kérdező kommentje:
Ehetek reggeli virslit vagy fel doboz tonhalat?
2012. aug. 10. 14:29
2/6 A kérdező kommentje:
Jah 56 kilo szeretnek lenni hogy csinaljam?
2012. aug. 10. 14:30
3/6 anonim válasza:
ez mind szép és jó lenne csak nem fogod bírni...
heti 3-4 edzés ami kell minden nap nem fogod bírni
reggelire meg ebédre akármit ehetsz csak kevesebb mennyiséget mint eddig, vacsora zöldség, gyümölcs legyen
4/6 anonim válasza:
Fehérje? Milyen fehérje? Látta valaki a fehérjét? Én nem találom.
5/6 anonim válasza:
A saláta mellé ebédnél iktass be egy kis sovány húst. A virslit felejtsd el, inkább csirke-pulyka-gép sonkát válassz. Nem tudom mire gondolsz a fél doboz tonhalnál, de ha arra, ami a zsiradékban úszik, szintén kuka.
Itt nézelődhetsz
6/6 anonim válasza:
Mi a francnak iszol biciklizés előtt kakaót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!