Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 5km biciklizem. Fogyhatok...

Napi 5km biciklizem. Fogyhatok belső combomból? Bicilizés melyik testrészt fogyasztja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
5 kilométer, ha nem végig parton mentél akkor lószarse :). 50 az már valami, de 5 kilométer? Annyit sétálok naponta, nem gurulgatok kényelmesen.
2012. aug. 6. 22:39
 2/11 anonim válasza:
52%
Hát 5 km tényleg nem sok, ha csak oda- meg visszagurulsz vmeddig, kivéve ha mondjuk vmelyik irányba kb 20 fokos emelkedő. :)
2012. aug. 6. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Helyi zsírégetés továbbra sincs. Egész testes folyamat, nem lehet csak combból fogyni.
2012. aug. 6. 23:44
 4/11 Szoondiii ***** válasza:
23%
ha 10 év múlva felnézük gyakorikérdésekre, akkor is ilyen helyi fogyásos kérdések lesznek.. valamit elba.sznak az általános iskolákban, nem gondoljátok?
2012. aug. 7. 08:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
5 km? Ugye ezt elírtad? Amúgy ne bringázz, mert attól csak nagy lesz a segged és vaskos a combod.
2012. aug. 8. 12:19
 6/11 Szoondiii ***** válasza:
100%

persze, mint minden sportolónak.. gusztustalan az edzett test, nem?

a bringa jó esetben kíméli a térdet (nem zötykölődik), és szórakoztató. egész jó mozgás. vaskos comb meg nem tudom mit takar, de nem hiszem, hogy komolyan kéne venni..

2012. aug. 8. 12:54
 7/11 anonim válasza:
ma 12:19: Kíváncsi vagyok ezt honnan vetted, hogy a bringázástól vaskos meg nagy lesz a combja/segge vkinek, nagy hülyeség.. Sokkal szebb lesz tőle, ha bringázással fogy le, mintha csak hülye diétákat nyomatna és ilyen anorexiás piszkafa lenne..
2012. aug. 8. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem bunkók válaszára voltam kiváncsi!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 8. 19:55
 9/11 Szoondiii ***** válasza:

nem volt senki bunkó..

leírtuk, hogy helyi zsírégetés nincs.

írtuk, hogy tekerj, de egyél normálisan, és valaki írta, hogy szerinte vaskos lábaid lesznek, ezt hagyjuk meg egy személyes véleménynek, biztos jó szándékkal írták.

2012. aug. 9. 08:15
 10/11 anonim válasza:
5 km a piszok kevés , szerintem szánj rá egy órát és menjél 15-20 km-t , jah és szerintem egyszerűen csak élvezd a tekerést , ne az járjon a fejedbe , hogy mennyi fogsz fogyni tőle. Nézzél ki jó utakat , hallagass zenét és meglátod , hogy repül az idő , meg idővel egyre jobban fogod bírni.
2012. aug. 15. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!