Mennyit fogyhatok novemberig? És egyáltalán hogy kezdjek neki?
164 cm vagyok és 71 kiló.
Edzőterembe nem tudok eljárni, de van biciklim, görkorim és korlátlan lehetőségem az úszásra.
Akinek van valami bevált hasznos tanácsa, módszere, az írjon!
Köszi :D
Szia!
Bár én testépítő vagyok, néha ugyan az a célunk: a zsír eltüntetése minimális izomveszteség mellett! :)
Szálkásító diéta kell és aerob mozgás. Napi 2,5-3g fehérje/tskg és 1,5-2,5g ch/tskg.
fehérje: sovány húsok, túró, tojás, halak és protein kieg.
ch.: rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér és -tészta.
Fontos, hogy mennyit iszol. 20kg-ként 1l.
Aerob edzés: heti 3-4x40-50 perc tempós séta vagy kocogás.
Először is, az első "tanulni való" a fokozatosság.
Tehát, ez alatt azt értem, hogy nem szabad egyből a mély vízbe ugrani. Ha le szeretnél fogyni, karcsúsítani szeretnél, akkor azt tedd fokozatosan, hetente 3-4 olyan programmal, ami ezt elősegíti.
Hogy mennyit fogyhatsz Novemberig? Azt attól függ, hogy milyen szabályosan, mennyit edzel. JA még valami fontos, az EVÉST NE HANYAGOLD EL (!!), mert te fogyni szeretnél. NEM! Egyél, naponta 3-szor, de a vacsorát este 6 előtt tanácslatos megenni.
TEHÁT:
1, FOKOZATOSSÁG- fokozatosan kell rávezetni a testedet, hogy te mégpedig meg akarsz szabadulni a felesleges súlytól.
2, AZ EVÉS- fogyni nem úgy kell, hogy nem eszel, persze csökkenteni kell a betevőt, a vacsora pedig este hatig legyen, utána semmi képen.
Nos, akkor, hogy segítsek is egy kicsit.
Hetente 3-4 edzés, legyen négy.
HÉTFŐ:
Kocogás, 30 perc
Hasprés, 15-18 db 2-3 ismétléssel
Guggolás: (nem akárhogyan) KIVITELEZÉSE: oda mész egy falhoz, háttal oda állsz, mint amikor megmérik, hogy milyen nagy vagy. És elkezdesz guggolni, addig amíg derékszöget nem zársz be. Ebből úgy 10-15 2 ismétléssel.
KEDD:
PIHENJ
Szerda:
Bicikli, 45 perc, egy-két pihenéssel
Hasprés- az előző módon
CSÜTÖRTÖK:
PIHENJ
PÉNTEK:
ÚSZÁS, ezt nem tudom, hogy hogyan csinálod, hogyan szeretnéd, milyen lehetőséged van rá. De egy félóra úszás TÖKÉLETES, majd fog ez nőni.
Pénteken elég ennyi, mert az úszás kimerítő dolog.
SZOMBAT:
Görkori: 25 perc
Hasprés: ...., szokásos
Guggolás: ...., szokásos
VASÁRNAP:
PIHENJ
Ez egy olyan módszer amit bárkinek lehet ajánlani, egy hónap alatt le fog menni, ha rendszeresen csinálod, és okosan. FOGYNI KÖNNYŰ, ne hogy az ellentetjére forduljon a dolog, OKOSAN, ENNI KELL,csak csökkenteni a mennyiséget, és kitartóan kell edzeni.
HA bármilyen kérdésed van, írj, van benne rutinom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!