Ha eszem mondjuk egy szelet tortát, de lemozgom, és így kalóriadeficitben vagyok, akkor fogyhatok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 16:55
1/2 anonim válasza:
Igen, de ez nem úgy megy, hogy ma ettél egy szelet tortát és egyből le is mozogtad. Hosszú távon érvényesül. Ha általában kalóriadeficitben vagy, fogysz, akkor is, ha néha kirúgsz a hámból. Ha általában kalóriatöbblet van, akkor hízol, akkor is, ha hetente 2-szer csak 800 kalóriát eszel, mondván, hogy fogynod kell.
2/2 anonim válasza:
Igen. Volt, hogy karácsonyi időszakban szálkásítottam, ment a szaloncukor, meg silány kaják is, de mentek le a kilók. Viszont órákat kerekeztem a tv előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!