Szerintetek mennyit fogyhatok pár hónapon belül így? Heti fogyás kb hány kilo?
Keveset eszek és igyekszem minnél egészségesebben,húst nem eszek ugyan (tudom ez már nem annyira egészéses),6után semmi étel, és heti 6szor járok spinning/spinracing edzésre.
kb 177cm vagyok 65kilo és olyan 6-7ilótól szeretnék megszabadulni.
Teljesen normál a súlyod. Semmit nem kell fogynod!!!!! Erősíteni mindig lehet, de fogyni nem kell, sőt egy határ felett ez a kóros!
Napi 5ször kell enni egészségesen és ebbe a fehérje is beletartozik! Ha húst nem eszel, akkor pótolni kell ezt szójával, tejtermékekkel. Fehér liszt, cukor teljesen szükségtelen.
Ha keveset eszel... Sejtem csak elméletben működik nálad az, hogy alig eszel és mellette heti 6x eljársz spinningre. Majd az első hét után már nem leszel ilyen lelkes, mikor az ágyból is alig bírsz felkelni. A motiváció hiányával meg aztán nem nagyon tudsz majd mit kezdeni.
Inkább épp ésszel, rendes táplálkozással és rendes het 3-4 edzéssel akarj lefogyni. Annak van értelme. Ennek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!