Ha ugyanúgy eszem tésztát, nagyon ritkán édességet de közben megmaradok az 1200-1300 kalóriánál akkor fogyhatok?
2000 a normál kalória bevitelem, ehelyett 1300-at eszem egy nap kb.
És még az érdekelne, ha mondjuk egyik nap 2000 kalóriát megeszek de mozgok 700 kalóriányit, akkor az úgy jó? Vagy a mozgás az 1300-ból jöjjön le?
Átfordítva, ha sokat mozgok, akkor többet ehetek?
Köszönöm előre is a rendes válaszokat :)
Az energiaigényed az alapanyagcsere (szervezet alapműködése) és a tevékenységek (gyaloglás, zuhanyozás, takarítás, sport, stb.) összege. Ha kevesebb tápanyagot fogyasztasz, mint amennyire szükséged van, fogyni fogsz.
Ha lemész egy bányába dolgozni, akkor felviheted a napi igényedet akár 3000 kalóriára is, ez esetben napi 2500 kalória bevitele is fogyást eredményez.
Igen. Én legalábbis így csináltam, és lefogytam. Gondolom, hogy másnak is működik.
(Mondjuk azért a mértékre és minőségre is odafigyeltem, imádom a tésztát, de nem kizárólag azon éltem: volt tojás, hús... De igen, bolognai is néha. Nyami. :))
Csokiból a fogyókúra alatt leginkább étcsokit ettem csak, nagyon-nagyon ritkán persze volt sütizés (szülinap, stb.).
" Átfordítva, ha sokat mozgok, akkor többet ehetek? "
igen ,ez pontosan így van ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!