felszedsz 150 kilót. pont annyit fog alattad nyomni a vaságy a kórházban.
észlény...
2010. ápr. 26. 21:33
2/11 anonim válasza:
Hát ha tényleg továbbra is ennyi kalóriát eszel ne csodálkozz ha majd szépen összeesel a rosszulléttől!
Nem így kell fogyókúrázni ahogy te csinálod!
Amúgy megsúgom h nem sokáig fogod ezt így bírni, mert majd szépen rád jön a zabálhatnék egy nap és mindent visszahízol amit eddig lefogytál...sőt még a dupláját is mert a szervezeted így védekezik a koplalás miatt!Úgy is fogyhatsz ha napi 1200- 1500 kalórát eszel és max kihagyod a vacsorát mondjuk 17után már nem eszel semmit!Hidd el az segít de ezt ne csináld tovább mert teljesen tönkreteszed magad,és az egészségedet!
2010. ápr. 26. 21:37
3/11 anonim válasza:
Jó hülye vagy kérdező.
2010. ápr. 26. 21:37
4/11 anonim válasza:
édes mindegy, mert utána a kevesebbtől is jobban fogsz hízni... nem véletlen mondja mindenki, hogy egészséges étkezés+sport :)
2010. ápr. 26. 21:44
5/11 anonim válasza:
kb 1 kg-ot 2 nap alatt...de nem fogod 2 napig bírni, mert előbb rosszul leszel
100 kcal az kb másfél tojás, észlény..azt kéne vagy 1500 kcal, hogy az ágyon fekve ne csinálj semmit, csak lélegezz
2010. ápr. 26. 21:52
6/11 anonim válasza:
Tök mindegy mennyit fogysz... a szervezeted elkezd spejzolni, aztán majd leshetsz, mikor megeszel egy rendes ebédet és másnap két kilóval több leszel... Ésszel, kérem szépen!
2010. ápr. 26. 21:57
7/11 anonim válasza:
Egy hét után már inkább csak rohadni fogsz. A boncasztalon.
2010. ápr. 27. 00:05
8/11 anonim válasza:
Semennyit. Én betegség miatt nem ettem 10 napig, egy kilót sem fogytam, egyébként normális testalkatú vagyok, nem sovány, szóval lett volna miből fogyni. Még örültem is, hogy biztos lemegy 1-2 kiló. Semennyi nem ment le. Utána viszont elkezdtem hízni, pedig nem ettem többet, mint rendesen. Jojó effektus. Csak nekem nem volt választásom, neked meg van.
2010. ápr. 27. 09:16
9/11 A kérdező kommentje:
Annyit hozzáfűznék, hogy anorexiás vagyok és minden áron fogyni fogok, csak kiváncsi voltam, mennyit fogyhatok így.
2010. ápr. 27. 14:57
10/11 anonim válasza:
Te beteg vagy! Inkább meghalsz, csak jó vékony legyél. Nincs annál gusztustalanabb, mintha kilátszódnak a csontok, kihullik a haj és ne folytassam. Gyereket szeretnél? Azt tudod h nem hogy gyereked nem lesz, még menstruációd se.. De sok sikert a halál felé vezető úton!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!