Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hétem legalább 5ször megye...

Egy hétem legalább 5ször megyek kocogni 30 percet,  zumbazok kb.  minden nap 30 percet,  1800 kalóriánál többet nem viszek be,  Szerintetek mennyi idő alatt adhatok le így olyan  4kg-ot?  

Figyelt kérdés
150cm,50kg vagyok.Konditerembe nincs ,hogy járjak, és sajnos az étkezés sem túl rendszeres ,de a nasit azt kihagyom.
2012. márc. 15. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia én nem vagyok szakértö de én egy hét alatt így adtam le 4kg-ot:

reggeli+kávé semmi cukros,

ebéd jóllakásig semmi cukros,+kávé.

Ha nem bírom ki közte egy répa.

Viz ivás ha éhes vagyok 1 alma vagy egy répa.

Este egy nagy bögre hecsedli tea cukor nélkül.

reggelig semmi más.

A forró tea megtölti a gyomrot.

2012. márc. 16. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát másfél-2hónap alatt lenne egészséges és tartós.

Eleve pici vagy és 4kg = ~ 36 000 kalória zsírt kell elhasználnia a testednek úgy hogy közben az izmok működését elsősorban a megevett szénhidrátokból fedezi. (ha nem ennél szénhidrátot akkor fehérjéből, ha nem ennél fehérjét akkor a saját izmaidból, tehát mind2 bevitelére érdemes figyelni)

2012. márc. 19. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Első sztárdiétája nyilván vízvesztésen alapul, 1 hét alatt a mérleg 4 kilóval mutathat kevesebbet, de hogy abból 0gramm zsírvesztés van, azt garantálom.

Te sokkal jobban csinálod. Optimális esetben 1-2 hónap alatt meg lehet a kívánt cél. Szénhidrát bevitelre figyelj oda. Inkább zöldségeket egyél. Kenyér, liszt, cukor felejtős.

2012. márc. 19. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:
én tényleg ennél maradok, mert elmélete tileg még növésben vagyok, még ha lassan is megy de azért mégis... A kenyeret, azt hogyan mellőzzem , mert suliba mindig szendvicset viszek ?És mi az amitt inkább mellőzzek, mert nem vagyok túl okos ezekben a dolgokban ? köszönöm a válaszokat
2012. márc. 19. 16:06
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ha iskolába jársz ne mellőzd a kenyeret,csak próbálj meg korpásat enni.A Norbi szerint nyugodtan megeheted délelőtt,ebédet is rendesen ehetsz,na a vacsira tilos a kenyér,a rizs,a krumpli stb.Nézz utána mit szabad és mit nem.Egyébként szerintem jó a súlyod a magasságodhoz,hiszen több rajtad az izom és az nehezebb is.
2012. márc. 19. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyél nyugodtan szendvicset, ha mást nem tudsz megoldani, csak figyelj a bevitt szénhidrát mennyiségre.
2012. márc. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!