Egy hétem legalább 5ször megyek kocogni 30 percet, zumbazok kb. minden nap 30 percet, 1800 kalóriánál többet nem viszek be, Szerintetek mennyi idő alatt adhatok le így olyan 4kg-ot?
Szia én nem vagyok szakértö de én egy hét alatt így adtam le 4kg-ot:
reggeli+kávé semmi cukros,
ebéd jóllakásig semmi cukros,+kávé.
Ha nem bírom ki közte egy répa.
Viz ivás ha éhes vagyok 1 alma vagy egy répa.
Este egy nagy bögre hecsedli tea cukor nélkül.
reggelig semmi más.
A forró tea megtölti a gyomrot.
Hát másfél-2hónap alatt lenne egészséges és tartós.
Eleve pici vagy és 4kg = ~ 36 000 kalória zsírt kell elhasználnia a testednek úgy hogy közben az izmok működését elsősorban a megevett szénhidrátokból fedezi. (ha nem ennél szénhidrátot akkor fehérjéből, ha nem ennél fehérjét akkor a saját izmaidból, tehát mind2 bevitelére érdemes figyelni)
Első sztárdiétája nyilván vízvesztésen alapul, 1 hét alatt a mérleg 4 kilóval mutathat kevesebbet, de hogy abból 0gramm zsírvesztés van, azt garantálom.
Te sokkal jobban csinálod. Optimális esetben 1-2 hónap alatt meg lehet a kívánt cél. Szénhidrát bevitelre figyelj oda. Inkább zöldségeket egyél. Kenyér, liszt, cukor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!