Ha a böjtölés tényleg olyan egészséges, mint amilyennek mondják, akkor én miért vagyok mindig rosszul?
Én azzal gyógyultam ki a cukorgüggőségből, hogy megtanultam olyan kávét csinálni, amit meg lehet inni cukor nélkül, napi 2x lassan élvezettel megiszom ez kárpotolja a régi napi csokizabhatnékom,
Valamint naponta 1 étkezésem
100gramm zabpehely, 1adag fehérjepor különféle ízesítéssel, valamint turmixolok össze aktuális ízlés szerint málnát áfonyát, trópusi mixet, konzerv barackot, napi 150grammot, bele egy evőkanál méz, esetenként teszek a turmixba madársalátát vagy ilyesmit aminek semleges az íze, de rost… ezt jól összekeverem a zabpehellyel.
Ez nálam teljesen oltja az édesség utáni vágyakozásom.
Szia,
Mert ne ajtóstól ronts a házba! Kezd napi 10 órás evés ablakkal, majd hétről hétre csökkentsd. Így hirtelen nagyon megterheli a szervezetet, nem szabad azonnal egész napos böjtöt végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!