Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha a böjtölés tényleg olyan...

Ha a böjtölés tényleg olyan egészséges, mint amilyennek mondják, akkor én miért vagyok mindig rosszul?

Figyelt kérdés
Akárhányszor böjtölni próbálok, mindig az lesz a vége, hogy ennem kell nap végén, mert nagyon rosszul vagyok. Egyszerűen sosem bírom ki, hogy egy teljes napig ne egyek. Pedig nem vagyok túlsúlyos.

2023. szept. 21. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jelenleg 38óránál tartok, semmi bajom, most éppen kajára sem tudok gondolni, meló van ezerrel, este fogok enni cézársalit,
2023. szept. 23. 13:49
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy a teljes napi böjtöket inkább hanyagolom, mert tényleg nem nekem való. Viszont időszakos böjtöket továbbra is fogok csinálni, ugyanis az időszakos böjt hatására tudtam kigyógyulni a cukorfüggőségemből.
2023. szept. 23. 14:33
 23/26 anonim ***** válasza:
32%

Én azzal gyógyultam ki a cukorgüggőségből, hogy megtanultam olyan kávét csinálni, amit meg lehet inni cukor nélkül, napi 2x lassan élvezettel megiszom ez kárpotolja a régi napi csokizabhatnékom,

Valamint naponta 1 étkezésem

100gramm zabpehely, 1adag fehérjepor különféle ízesítéssel, valamint turmixolok össze aktuális ízlés szerint málnát áfonyát, trópusi mixet, konzerv barackot, napi 150grammot, bele egy evőkanál méz, esetenként teszek a turmixba madársalátát vagy ilyesmit aminek semleges az íze, de rost… ezt jól összekeverem a zabpehellyel.

Ez nálam teljesen oltja az édesség utáni vágyakozásom.

2023. szept. 23. 15:03
 24/26 A kérdező kommentje:
Én letettem a koffeint(én nem kávéztam, hanem energiaitalt ittam). Én cukormentes proteinpudingot eszek, meg gyümölcsöket turmixolok le, fehérjeporral, mandulatejjel, adok hozzá egy kanál mogyoróvajat, nekem ezek váltak be. Bár mogyoróvajat nem mindig merek venni, mert nehéz megállni, hogy ne egyem meg az egész üveggel, nagyon szeretem, jobban szeretem mint a nutellát, csak sajnos nagyon magas a kalóriatartalma.
2023. szept. 23. 15:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Én nem kávéztam, de azért váltottam életmódot, mert a májam kezdett tönkremenni, orvosi tanácsra kezdtem el kávézni, mert jót tesz a májnak, amúgy van koffeinmentes kávé is, délután csak azt iszom.
2023. szept. 23. 16:34
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mert ne ajtóstól ronts a házba! Kezd napi 10 órás evés ablakkal, majd hétről hétre csökkentsd. Így hirtelen nagyon megterheli a szervezetet, nem szabad azonnal egész napos böjtöt végezni.

jún. 10. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!