21eves fiú vagyok, 170cm 90kg, 1hete mar csinálom az edzést, heti 5x,napi 2ora kondi külön izomcsoportokat, majd 20percet kardiózok a végén mindig, reggelire vagy tojasrantottat vagy 100g zab + fehérje, és onnantól csak csirkemell natúrban olivaolajon+rizs kimerve 100g, és ebből meg eszek 200g rizset, csirkemellbol amennyit tudok, mellé eszek kigyouborkat, szerintetek így mennyire fogok gyorsan fejlődni/változni? (Naponta olyan 4l vizet iszok.,) és ez mellett álló fizikai munkát vegzek. Napi szénhidrát bevitelem olyan 200-250,
Neked igazából nem kellene csirkét enned, én mikor fogytam csirke, kígyóuborka, tojás, fuzetea meg fehérje shaken éltem.
Ahhoz hogy fogyj kevesebbet kell bevinned cal-ban mint amennyit elégetsz naponta. Én olyan napi 1200-as deficitben voltam kajával, meg 1500 körüli volt az edzés.
Kondit felejtsd el akkor, járj ki futni. Kardió a fogyás "2. gerince".
2023. jan. 10. 16:42
4/8 Amnna válasza:
3as.
1200 kalóriát egy kisgyerek eszik. Meg lehet nézni neten hogy mennyi kalóriát kell enni ahhoz hogy foggyál.
2023. jan. 11. 22:47
5/8 anonim válasza:
Megnézném én azt a kisgyereket aki 1200 kalóriát eszik….
2023. jan. 23. 20:49
6/8 anonim válasza:
Kalóriabázis, vagy Yazio jó segítség lehet kalória számolásban. Ne siettesd a fogyást, heti 0.5-1 kg elég! Gondolj arra , hogy ami évek alatt jött fel, egészségesen nem mehet le pár nap alatt. Semmiképp ne ess át a ló túloldalára, mert visszafordulhat.
Sok sikert és kitartást
2023. jan. 23. 20:52
7/8 anonim válasza:
A kardio edzés anaerob edzés, azzal kevesebb zsírt lehet veszíteni. Aerob edzéssel elméletben többet lehet, kis intenzitású és hosszan tartó mozgással. Azt szokták pihenőnapon csinálni, mint például gyors séta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!