Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit csináljak hogy fogyak,...

Mit csináljak hogy fogyak, lassan 2hónapja low carbozok, nem eszek tésztát, zsömléket, rizst, krumplit, péksütit sos dolgokat, sokat iszok. Kb 0kg-t fogytam, de mért?

Figyelt kérdés

olyan elkeserítő mit csinálok rosszúl mért nem sikerűl????

Ti mit tennétek a helyembe ??

99kg 162cm

L

2019. dec. 18. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9-es minden szava arany. A 2200kcal neked a súlytartáshoz elég, ezért nem hízol. 1700-1900kcal kellene beállnod tragikusan kevés zöldséget, gyümölcsöt fogyasztasz.

Lehet probléma, hogy rosszul méred fel a bevitt ételek kalória tartalmát, pld. 3 adag/250g csirkepörkölt köret nélkül kb. 1000 kcal. Sokan tévednek abban, hogy azt hiszik, ha 100%-os gyümölcslevet isznak víz helyett, az jó pld. 1l 100%-os narancslé +440kcal!

Mozogni lehet akár napi 1 óra sétával, 1/2 óra otthoni tornával is.

2019. dec. 19. 10:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a gyümileveket marha cukros.

Vizet és zéro kolát iszok olyan 2l egynap

Köszönöm nektek :)

2019. dec. 19. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Emlékszem rád, te linkelted a képet, hogy mennyire jön ki, amit eszel. Akkor is megbeszéltük, hogy hiába az alacsony CH, ha a kalória nagyon sok. Megehetsz egy pár szárazkolbászt is, hiába 0g szénhidrát, ha 500kcal/100g. Azóta is rosszul csinálod ezek szerint.
2019. dec. 19. 15:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen!

Tegnap nagyon rossz kedvem volt feladtam a fogyokúrát úgy voltam vele minek ha nem látszik?minek ha értelme nincs?és nem érdekekt mit eszek!!

Aztán este azért volt bűn tudatom mert ettem!! Éjszaka azon gondolkodtam h nem ADOM FEL hagyok időd még magamnak,lejebb viszem a kalóriámat ha bele döglök akkor is,megpróbálom!!!!!! Arra gondoltam hogy a vacsorát fehérje porral kiváltom!ér valamit???

Köszönöm a vákaszokat

2019. dec. 20. 08:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az előző kérdésednél is írtam, hogy kalóriabázis alapján fogyok és ugyanúgy eszek, csak lemérem mennyit. Ma is bolognai spagetti lesz, a reggelim vollkorn kenyér volt felvágottal. És heti 4-5 alkalommal 40-50 perces teljes testes edzést csinálok. Fogyok!
2019. dec. 20. 10:16
 16/16 Asmr válasza:
0%

Szia!

Igaz, én nem 99 kg vagyok, de leadtam most 3 kg-t, leírom hogyan.

A nap 24 órából áll, abból minimum 16 órán keresztül nem eszel, csak teát (cukor nélkül) és vizet iszol. A hátralevő órákban 2x ehetsz. Csoki, kóla, csipsz tilos ;) én még kenyeret sem eszek most. Amúgy 12kor ebédelek és 5 - fél 6ig eszek még egyszer de akkor kevesebbet (nálam az ebéd a legfontosabb étkezés). Teáim: roibos, zöld, kamilla, cukor nélkül is finomak.

2019. dec. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!