Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ezeket ettem ma, jó volt?

Ezeket ettem ma, jó volt?

Figyelt kérdés

Tehát a mai napom így nézett ki:

fél alma

fél narancs

kb 10 szem eper

két marék dió mézzel

1 paradicsom pici hagymával

2x kávé 1dl tejjel

Ez kábé egy diétás napnak mennyire volt jó? Nem volt túl sok?

2015. ápr. 14. 19:34
1 2 3
 21/27 gago77 ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

A dio ok, nem a madaraknak valo, csak ezt sokan nem tudjak. A kave teljesen rossz, csakugy, mint a tej. Gyumolcsbol kb az otszoroset nyammogd be..

Info az egeszseges taplalkozasrol itt: [link]

Legjobbakat!

2015. ápr. 17. 21:12
 22/27 anonim válasza:
Nem bántásból, de a paleo a kávénál bukott meg, a diétád meg az összes többin! A kérdéseden, hogy sok volt-e, meg minden törekvésed! Szerintem éhgyomorra ne egyél almát, gyomorsavat csinál, éhesebb leszel! Reggeli egy pohár 100-as, rostos narancslé éhgyomorra. Natúr zabpehely, gyümölccsel, pici mézzel, joghurttal: ezeket te teszed hozzá. Mondjuk 8-kor. Tízóraira mehet az alma. Ebédre: husi, zöldség váltogatva és rizs vagy krumpli. Uzsi: natúr joghurt, gyümölccsel esetleg pici mézzel. Vacsi: sajt, kenyér, zöldség (uborka, paradicsom, paprika) esetleg egy kis szalámi. Nem felvágott! A lényeg, hogy sűrűbben, egyél kevesebbet. Akár 3 óránként majszoljsz el, egy-egy falatot, hogy a szervezeted, ne kezdjen el raktározni. Mozognod is kell hozzá, de ehhez elég egy tollas verseny a pároddal vagy baráttal. Ha ragaszkodsz a kávédhoz reggel (én is!!:)), akkor változtass a menün: mehet a kávé, de mellé mondjuk zabkeksz.
2015. ápr. 29. 02:56
 23/27 anonim válasza:

"Na jó, valójában egy cseppet sem vagyok túlsúlyos, átlagos alakom van..."

Ezt sosem fogom megérteni.. illetve nagyon is értem csak na. Inkább nem is mondok semmit mert pont annyi értelme lenne.

Sikerült x hétig csinálnod aranyom??

2015. máj. 11. 14:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Már nem él!
2015. máj. 11. 18:25
 25/27 A kérdező kommentje:
Felemelő érzés ilyen kommenteket látni. Köszönöm a kedvességeteket, a segítséget is, egyenlőre még élek és virulok. Nem, nem csináltam 1 hétnél tovább, és nem azért mert nem bírtam (legalábbis ez már sosem fog kiderülni) hanem azért mert nekem tulajdonképpen nincsen szükségem arra hogy ezen aggódjak, úgy értem nekem sem kedvem, sem pedig energiám azzal foglalkozni hogy úristen megettem egy fagyit, nem fog rámjönni az xxs. Továbbra sincsen probléma az alakommal, félreértés ne essék, de kezdek rájönni hogy egész szerencsés vagyok genetikailag.
2015. máj. 23. 00:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Szòval beteg troll vagy.
2015. máj. 23. 18:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Mi? :D
2015. jún. 1. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!