Ezeket ettem ma, jó volt?
Tehát a mai napom így nézett ki:
fél alma
fél narancs
kb 10 szem eper
két marék dió mézzel
1 paradicsom pici hagymával
2x kávé 1dl tejjel
Ez kábé egy diétás napnak mennyire volt jó? Nem volt túl sok?
Az nem úgy működik, hogy majd te nem fogsz visszahízni.
Ha 2 hétig éhezel és utána rendesen enni kezdesz, még a víztől is hízni fogsz. A szervezeted amit kap, mindent el fog raktározni, hogy bebiztosítsa magát.
Hitetlenkedve nézem a listát.
A diétázás nem így néz ki :) Egy normális diéta legalábbis nem az éhezésről szól és arról, hogy nem viszel be elég energiát.
Minimum 1000 kalória elég azzal, hogy ki sem kelsz az ágyból, tehát ennyit mindig meg kellene enni.
Hogy válaszoljak a kérdésidre:
Nem volt jó, nem jó és nem sok, hanem kevés. :)
De ez miért koplalás? Nem vagyok éhes a nap végére. Ha megéhezem eszek egy kis zellert, paradicsomot, retket. Elvileg 3 havonta két ilyen hetet tartani egyáltalán nem egészségtelen.
természetesen nem vagyok jártas a témában, a szakértelmem ezen területen nem túl nagy.
A tested naponta alsó hangon is 2000 kcal-t fogyaszt, de inkább többet. Akkor is energiát használsz fel, mikor alszol. Ha nem kap meg ennyit a szervezeted, akkor elkezdi az izmokat lebontani. Az izmot hamarabb tudja bontani mint a zsírt.
Te 1000-1200 kcal-t eszel meg így kb. De csak a dió dobta meg a listát (jó a mézet nem számoltam). Ha diót nem ennél, akkor CSUPÁN 300 KCAL-T FOGYASZTASZ. Ez, ha nem éhezés, akkor semmi nem az. 300 kcal szokott lenni egy étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!