Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ezeket ettem ma, jó volt?

Ezeket ettem ma, jó volt?

Figyelt kérdés

Tehát a mai napom így nézett ki:

fél alma

fél narancs

kb 10 szem eper

két marék dió mézzel

1 paradicsom pici hagymával

2x kávé 1dl tejjel

Ez kábé egy diétás napnak mennyire volt jó? Nem volt túl sok?

2015. ápr. 14. 19:34
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Ennyivel nem szédültél ki az iskola padból?? Ez borzasztóan kevés még egy hörcsögnek is. Hülyeséget csinálsz, ez nem így működik, hogy 2 hét alatt leadod a felesleget, majd visszaállsz, ennél túlélőbb, bonyolultabb az emberi szervezet. Tojást, húst miért nem eszel? Ebben zöldség sincs nagyon, sőt semmi, ez koplalás-sorvadás.
2015. ápr. 14. 21:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerinted, ha újra visszatérsz a régi kajáláshoz, nem fogsz mindent visszahízni? Egyszer már elhíztál vele, s a koplalás csak még hízékonyabbá tesz!
2015. ápr. 14. 21:41
 13/27 A kérdező kommentje:
Na jó, valójában egy cseppet sem vagyok túlsúlyos, átlagos alakom van, de szeretnék vékonyabb lenni. Nem hiszem hogy vissza fogom hízni, nagy az önuralmam, addig sem mennék el hogy elhízzak.
2015. ápr. 14. 22:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Az nem úgy működik, hogy majd te nem fogsz visszahízni.

Ha 2 hétig éhezel és utána rendesen enni kezdesz, még a víztől is hízni fogsz. A szervezeted amit kap, mindent el fog raktározni, hogy bebiztosítsa magát.

2015. ápr. 15. 08:57
 15/27 anonim ***** válasza:
tejet és a mézet kihagynám
2015. ápr. 15. 14:09
 16/27 anonim ***** válasza:

Hitetlenkedve nézem a listát.

A diétázás nem így néz ki :) Egy normális diéta legalábbis nem az éhezésről szól és arról, hogy nem viszel be elég energiát.

Minimum 1000 kalória elég azzal, hogy ki sem kelsz az ágyból, tehát ennyit mindig meg kellene enni.

Hogy válaszoljak a kérdésidre:

Nem volt jó, nem jó és nem sok, hanem kevés. :)

2015. ápr. 15. 14:54
 17/27 A kérdező kommentje:

De ez miért koplalás? Nem vagyok éhes a nap végére. Ha megéhezem eszek egy kis zellert, paradicsomot, retket. Elvileg 3 havonta két ilyen hetet tartani egyáltalán nem egészségtelen.

természetesen nem vagyok jártas a témában, a szakértelmem ezen területen nem túl nagy.

2015. ápr. 15. 16:46
 18/27 anonim ***** válasza:

A tested naponta alsó hangon is 2000 kcal-t fogyaszt, de inkább többet. Akkor is energiát használsz fel, mikor alszol. Ha nem kap meg ennyit a szervezeted, akkor elkezdi az izmokat lebontani. Az izmot hamarabb tudja bontani mint a zsírt.

Te 1000-1200 kcal-t eszel meg így kb. De csak a dió dobta meg a listát (jó a mézet nem számoltam). Ha diót nem ennél, akkor CSUPÁN 300 KCAL-T FOGYASZTASZ. Ez, ha nem éhezés, akkor semmi nem az. 300 kcal szokott lenni egy étkezés.

2015. ápr. 15. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:
Méz helyett ehettél volna csirkét. Csinálhatod ezt 1 hétig, de amint abbahagytad több súly fog visszajönni, mint amit leadtál.
2015. ápr. 15. 21:10
 20/27 I.B.T. válasza:
És a kolbász, tojás, kenyér, zöldségek (vöröshagyma) hol maradnak? Mármint a normális ételek és nem ez a sok f#szság. Én nem vagyok kis darab ember de inkább tartom a mértéket és eszek finomakat + sportolás minthogy számítsam a kalóriákat meg minden egyes sütemény után lelkiismeret furdalásom legyen, mert nem veszem a fáradságot, hogy eljárjak edzeni és ezzel szépen kordában tartsam a testem.
2015. ápr. 15. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!