Lefogytam úgy, hogy csak Update meg szénhidrátcsökkentett kenyeret ettem! Ha elhagyom ezeket visszahízok?
A diétám lényege az volt, hogy nem ettem gabonát, csak norbis kenyeret meg péksütiket, meg szénhidrátcsökkentett kenyeret. Lidles kenyér, Pro Body..
Azon kivül még ettem paradicsomot, paprikát, őszibarackot, almát, körtét szilvát, nektarint, csirkehúst, baromfifelvágottat, sonkát, csomagolt salátamixet, sajtot, túrót, kefirt, joghurtot, ananászt. Gyalogoltam kb 40 percet, és tornáztam napi 1 órát átlagban. Már nem akarok többet fogyni, de félek ha ráállok a teljes kiőrlésű kenyérre, a barnarizsre, a kuszkuszra, meg a krumplira akkor visszahízok. Tapasztalatok? Aki elhagyta a Norbi termékeket de a kód szerint él továbbra is, az visszahízott?
Néha tojást? Bakker, így érdekes lesz sokáig húznod :D Nagyon furán ettél.
Norbi kenyér tömény szója és glutén (a gabona legmérgezőbb legjava), ch csökkentett kenyér.. Jézus.
150g ch egyébként annyira nem kevés. Az ilyen joghurt meg kefir pedig eleve csak nehezítette az anyagcserédet. Meg gyümölcsöztél is, mégis fogytál, vagy keveset ettél vagy még elég fiatal a szervezeted, ha így szép eredményt értél el.
Mindenesetre, ha elkezdesz több cukrot vagy keményítőt enni akkor elkezdesz majd hízni is. Miért ne kezdenél?
Miért akarnál amúgy tk kenyeret meg kuszkuszt, krumplit, rizst enni, ha nem akarsz hízni?
Ha a 'norbi kódok szerint' eszel, akkor feltételezhető hogy továbbra is visszafogod a szénhidrát bevitelt, és ez mint eddig működött, még egy darabig működhet.
DE JUSSON ESZEDBE hogy ez korántsem egészséges táplálkozás, csak évek kérdése lesz hogy a tejtermékektől, gluténtól idővel olyan komoly anyagcserezavarod, hormonzavarod legyen hogy hiába tartasz mondjuk egy napi 150g ch-s keretet, elkezdhetsz hízni mint betegség következmény. Tehát ez alapján gondold meg, hogy primitív norbis kódok alapján akarsz-e enni a jövőben, vagy értelmes táplálékokat keresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!