Mi jó sülhet ki Szendi és Norbi kapcsolatából?
Szerintem semmi jó, de én a pesszimista nézetű vagyok.
Optimista nézetet már leírta Szendi.. szerinte ez jót fog tenni a paleo mozgalomnak, több emberhez eljut az egészségesebb táplálkozás.
Én ebben nem tudok hinni, de hát ki tudja.. amúgy is mindenkinek a maga dolga hogyan eszik, mit kezd az egészségével. A paleósok többségénél úgy látom, hogy nem szívlelik az update-paleót.
Ráadásul a régi paleósok egyre nagyobb része pont kezd rájönni, hogy az ilyen maglisztes sütik-kenyerek rendszeres fogyasztásra kb. annyira nem jók mint a búzakenyér.. úgyhogy mi terméket adhat Norbi a paleósoknak? Hát találjon egy bio zöldség-gyümölcs termesztőt meg forgalmazzon elérhető áron legeltetett marha húsát, akkor eléri a paleósokat.. amúgy csak divat marad mint mindig is volt az updét.
Van egy álmunk...blablablabla.
Rendben, persze.
De pont Norbival, aki hetente íratott paleo ellenes cikkeket? Egy unorító hazug ember szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!