Így letudok fogyni 4 hónap alatt?
Mindennap futok 12 km-t, es ezeket eszem:
Reggeli: activiába beleteszek fitnessz vagy norbi update Műzlit
Tízórai: 1 alma
Ebéd: saláta/valamilyen leves vagy főzelék/update kakaós csiga
Ebéd utan megyek futni es utána mar nem eszem semmit. Ez így helyes? Vagy ha nem akkor mit egyek utána?
Előre is köszönöm a válaszokat
Ne legyél már ennyire buta! A csapból is az folyik, hogy tisztán kell étkezni 3 óránként. A norbis cuccokat hanyagold légyszi. Semmire nem jók, hidd el. Nincs olyan hogy "6 után már nem eszem", lefekvés előtt 2 órával lehet enni, tehát ha este 11-kor fekszel le, akkor még 9-kor ehetsz. Természetesen nem norbis kakaócsigára gondoltam, hanem egy kis csirkemellre jégsalátával plédául. Szénhidrátot, csak délig egyél. Utána ha lehet inkább fehérjét. Igyál sok vizet.
A reggeli legyen bőséges: zabkása vízzel vagy tejjel, természetesen steviával vagy más édesítőszerrel. Mehet mellé gyümölcs is. Vagy zabkása helyett, teljes kiőrlésű kenyér vagy rántotta, kókuszolajban sütve. Ha teheted és passzol a kajához, fogyassz minden étkezésed mellé zöldséget, pl. jégsalátát.
Nem fogom még leírni az ebédet, meg a vacsorát, itt az internet keress rá, vagy menj el szakemberhez. A 12 km-es futások helyett jobban járnál egy 20 perces kardióval, ami felér egy 1 órás futással.
Ajánlom figyelmedbe: tornavideo.hu
A szervezetnek ahhoz, hogy normálisan múködni tudjon, és ne elgyél egy élőhalott napközben, szüksége van 1500 kalóriára. Ha ilyen sokat mozogsz, akkor meg jóval többre, legalább 2000-re. Az update cuccokat tényleg hanyagold inkább, azoknak semmi haszna. Érdemes mégnézni nagyon, mit eszel, de nem kalória szempontjából, hanem a tápanyagéból. Én a raw till 4 diétát ajánlom sokaknak, én is ez alapján étkezem már 1 hónapja és a leadandó 5 kilómból 3-at már sikerül leadni és sokkal energikusabb, jobb kedvű vagyok, a hajam gyorsabban nő meg mindenféle jóság.:)
Persze nem mindenkinek jó ez a diéta, de ha gondolod próbáld ki. Az a lényege, hogy 4 óráig csakis nyersen étkezel. Reggelire nagy mennyiségű gyümölcs(pl 5-6 banán/7-8 narancs stb, ezeket lehet turmixolni és meginni vagy megenni). Ebédre megintcsak gyümölcsök és/vagy egy nagyon nagy adag saláta. Vacsorára pedig valamilyen főtt kaja, lehet ez chilis bab, tepsiben sült krumpli, vagy akármi rengeteg variáció van.
DE itt is számolni kell a kalóriát, viszont itt azért, hogy meglegyen a napi 2000 minimum(és lehetőleg a vacsora tegye ki a legkisebb részét ennek a számnak). És nem, nem lesz tőle cukorbeteg az ember. Ha tudsz jól angolul, keresd meg az ő youtube csatornáikat: fullyrawkistina, rawvana, freelee the banana girl. Itt nagyon sok mindent megtalálsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!