Le lehet fogyni 4-hónap alatt 30 kilót? De most komolyan!
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 21:53
1/10 anonim válasza:
röviden, tömören: le
hosszabban nem érdemes firtatni , mert te úgyse tudod megcsinálni
2/10 anonim válasza:
Nulldiétával igen, de elöször is nem biztos, hoyg túléli az illetö, másrészt garantáltna lógni fog a böre, harmdszor meg nem lesz tartós.
Viszont szebb semivel sem lesz, mint a jelenlegi állapotában, éppen ellenkezöleg.
3/10 anonim válasza:
30 kg az legalább 8 hónap normális esetben
4/10 anonim válasza:
Plasztikai sebészeti beavatkozással.
5/10 anonim válasza:
4 honap alatt realis celkent olyan 16-20 kilos fogyast lehet megcelozni. 30 kilo irrealis.
De miert pont 4 honap?
6/10 anonim válasza:
Én 1 év alatt fogytam 30 kilót.110ről 80 lettem.Ma már csak 70 vagyok,de már másfél évnél járok.Nem lehet 4 hónap alatt 30 kilót fogyni,max. ha nagyon kitartó vagy és ha mindentől megvonod magadat..De ez esetben több a kár,mint a haszon,mert úgy rá 1 évre kb.visszajön az a 30 kiló .Sőt még több is!
7/10 anonim válasza:
Heti 1kg-ot lehet tartani, de ha 30kg a felesleg, még a heti 2kg is működhet.
4 hónap alatt 30kg is lehet, de az első 10-15kg után lelassul a fogyás, több és több mozgás kell, nem csak diéta.
8/10 anonim válasza:
Ha 30 kilos vagy akkor igen! ( De most komolyan, ennyire nem érted a fogyást????)
9/10 anonim válasza:
3 hónap alatt nekem 20 kiló kürűl ment le
10/10 anonim válasza:
Én 102 nap alatt fogytam eddig 30 kilót :) Szóval lehetséges, csak sportolni is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!