Szerintetek 1 hónap alatt letudok fogyni 18 kg-ot?
Figyelt kérdés
Ha tartok egy szigorú diétát, és rendszeresen sportolok és még sétálok is esténként. Igy menni fog szerintetek?2014. nov. 2. 18:43
1/38 anonim válasza:
az túlzás. horror fogyás.lehetetlenség. szerintem a havi
5-6 kg minusz az ideális.
2/38 anonim válasza:
Havi 4-5 esetleg, ha elég sok felesleg van rajtad
4/38 A kérdező kommentje:
Rengeteg felesleg van rajtam es mar meg untam, h reggelente a tukorbe nezve majdnem el hanyom magam. Csak az miatt nem teszem mert meg van remeny...
2014. nov. 2. 19:05
6/38 A kérdező kommentje:
Csak 1 honapom van ra... de azert koszi mindenki :)
2014. nov. 2. 19:18
7/38 anonim válasza:
Valamelyik Discovery csatornán volt/van ez a csupasz túlélők sorozat. Ott tudtak fogyni ennyit 3-4 hét alatt. Igaz, lakatlan helyen voltak, csupaszon, nekik kellett (volna) megszerezni növényekből-állatokból az élelmet. Persze gyakorlatilag éheztek és ruha nélkül a hőveszteség is tetemes volt.
8/38 anonim válasza:
Lehetetlen ennyit fogyni, max. lábamputációval, ez heti 4,5kg lenne.
Miért csak egy hónapod van rá? Ez hülyeség, egészséges súlyt egészségesen lehet csak elérni, ahhoz pedig idő kell.
9/38 anonim válasza:
Nem.
Miert csak egy honapod van ra? Elotted az egesz elet.
10/38 anonim válasza:
ÍGY CSAK TÖNKRE FOGOD VÁGNI AZ EGÉSZSÉGEDET!!! Heti max. 1 kilót ajánlott leadni annak érdekében, hogy a bőr is tudjon alkalmazkodni. Gondolom, nem akarnál úgy kinézni a saját bőrödben, mint akin lóg a nagykabát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!