Akkor hazudni fogunk vagy hallgatni, mint a sír...
A tények makacs dolgok, bár egyeseket ez nem hat meg.
2014. aug. 26. 22:31
2/9 anonim válasza:
Nem ilyenkor kell sípolni, hogy jajajajaj, hanem nem kellene annyit falni... Persze, egy hónap alatt, mi? Az jó lenne... Mennyi idő alatt híztál el?? Egy hónap?? Gyökér.
Menj el a sebészetre zsírleszívásra.
2014. aug. 26. 22:33
3/9 Zsömii válasza:
Ezt sajnos te se gondolhatod komolyan :(
Nagyon fiatal vagy még rengeteget fog változni a tested az elkövetkezendő 4-6évben.
a 173centidhez nem olyan vészes a 70kiló, nem lehetsz duci én max. -5-6 kilót javasolnék és az meg van 1-2hónap alatt :) Nagyon egyszerű a recept: Napi mozgás, semmi kenyér (pláne nem fehér!), sok zöldség-gyümölcs, semmi gyors kaja vagy nasi, no cukor!
2014. aug. 26. 22:43
4/9 anonim válasza:
ha nem mondhatjuk hogy nem lehet akkor maris lehetsegesse valik?
2014. aug. 26. 23:18
5/9 anonim válasza:
amit a 3. ir, én is azt irnám. sok mozgás és normális napi 5x étkezés normális adagokkal. lakj jol de ne tömd tele magad. igy elhizni sem fogsz. ez a titok.
2014. aug. 26. 23:46
6/9 anonim válasza:
egyébként 14 évesen szerinted kit érdekel? magadat fogadd el a többi meg k--mindegy ha ez megy lelkileg sem fogsz kikészülni, és ez a normális. majd ha x-lábad lesz akkor kezdödnek a problémak, de odafigyelsz magadra minimálisan, annyira soha nem leszel dagadt.
2014. aug. 26. 23:48
7/9 anonim válasza:
Fizikailag lehetetlen te szerencsetlen!
2014. aug. 27. 09:00
8/9 anonim válasza:
akor te heti 2,5 kg-ot akarsz fogyni? Most megírom neked hogy képtelenség de te tudod! Én 4-4,5 hónap alatt tudnék annyit fogyni ha így folytatom a mostani diétám.
2014. aug. 27. 13:36
9/9 anonim válasza:
Ennyit ennyi idö alatt nem lehet de elkezdeni igen. Privátba irok neked ha akarod pár tippet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!