Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 1 hónap alatt...

Szerintetek 1 hónap alatt letudok fogyni 18 kg-ot?

Figyelt kérdés
Ha tartok egy szigorú diétát, és rendszeresen sportolok és még sétálok is esténként. Igy menni fog szerintetek?
2014. nov. 2. 18:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

kizárt dolog.

szánj rá több hónapot (legalább 5, de számolj 6-8 hónappal).

ha valami nagy esemény miatt van csak egy hónapod (gondolom), akkor ezt nem tudtad előre?

valamint: attól, hogy nem fogsz lefogyni 18 kilót 1 hónap alatt ás a várva várt napra nem leszel tökéletes, még kezdd el.

sőt, folytasd is és előbb-utóbb sikerül.

akkor majd ha legközelebb is lesz valami fontos esemény, ami miatt jól szeretnél kinézni, már nem kell rohannod a fogyással.

gondolkozz előre.:)

2014. nov. 2. 20:18
 12/38 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat. :) majd irok egy honap mulva es meglatjuk mire jutottam. Azert szurkoljatok :)
2014. nov. 2. 21:32
 13/38 anonim ***** válasza:

Kaphatnánk néhány (őszinte, valós) számot?

1. Nemed (lányra tippelek)

2. életkorod

3. magasságod

4. súlyod

5. Kifejthetnéd az étkezési szokásaidat is. (Mit, milyen gyakorisággal, mikor fogyasztasz.

Ilyen tempójú fogyás csak szigorú orvosi ellenőrzés mellett, szigorúan kórházban képzelhető el. S csak abban az esetben, ha a súlytöbblet olyan mértékű, hogy az életedet veszélyezteti, de legalábbis súlyos, maradandó egészségkárosodást okoz.

2014. nov. 2. 21:52
 14/38 anonim ***** válasza:

" Azert szurkoljatok :)"

szurkolok én, de minek, a 18 kilós fogyásnak? mert bocs, annak inkább nem, még ultradrasztikus módon sem fog sikerülni.

de ha mégis nekifogsz, akkor minek tetted fel a kérdést. láttál egyetlen olyan választ, hogy vágj bele, talán sikerül?

2014. nov. 2. 23:08
 15/38 anonim ***** válasza:
Miert csak egy honapod van ra?
2014. nov. 2. 23:20
 16/38 anonim ***** válasza:

Dehogy szurkolok, mar bocsi. Zsírból max heti 1 kilot tudsz fogyni.

A te fogyasod izombol es vizbol lesz, tehat meg szarabbul fogsz kinezni, mint most....

2014. nov. 3. 07:14
 17/38 anonim ***** válasza:
Inkább azért kellene szurkolnunk, hogy életben maradj!!!...
2014. nov. 3. 10:32
 18/38 A kérdező kommentje:
Mar 4 napja csinalom es azota fogytam 1kg ot :D
2014. nov. 4. 09:23
 19/38 anonim ***** válasza:
szerintem te provokálni akarod a válaszolókat:))) te is pontosan tudod, hogy mi hogy megy, igaz? :D
2014. nov. 4. 10:07
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem. Csak mar meg untam ahogy ki nezek. En csak velemenyekre voltam kivancsi...
2014. nov. 4. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!