2 honap alatt lehet 10-15 kilot fogyni?
Ballagasra szeretnek lefogyni,de korulbelul 1,5-2 honapom van arra hogy lefogyja mivel megyunk majd varrohoz hogy megmondjam neki milyen ruhat szeretnek.Es ugye ha majd meri a derekam hogy hany centi,hogy milyen meret legyen a ruha akkor tul nagy lesz.Es ha akkor fogyok mikozben varrjak a ruhat akkor rossz lesz a meret es ettol felek.Ballagasig meg van kb. 5 honap.
De a ruhat elobb kel megrendelni mivel lehet hogy kesobb mar nem vallalnak mert hogy sok a megrendelo..
Mit tegyek?Segitsetek!
14/L
öhm...... hogyha az "átlag" rendes fogyótechnikával fogy valaki, akkor 4 és fél hét van egy hónapban, az 9 hét két hónap alatt, az 9 kiló, teljesíthető.
Ennél léteznek redikálisabb megoldások is, teszem azt koplalás, amit bár ha nincs vas akarata visszahízza, de a ballagására csinos lesz ... x'DDD Tehát teljesen reális szerintem még mindig hogy foggyon annyit :D
masodik valaszolo.ha nem tudsz ertelmes valaszt adni akkor inkabb nem is kellett volna irnod semmit
azt sem tudod hogy hany kilos vagyok.nem vagyok se sovany,se halyas diszno hanem a ketto kozt.Inkabb fogd be a pofad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!