Milyen módszerrel lehetne 20-30 kilót fogyni?
Miért nem engedheted meg magadnak?
Igazából az egész arról szól, hogy nem kell gyorsan felszívódó szénhidrátokat enni. pl cukrot, meg fehér lisztet. Helyette egyél teljes kiőrlésű dolgokat, zabot, és ezeket is főleg a reggeli, kóra délutáni órákig. Este ne egyél szénhidrátot, hanem sovány húst vagy salátát, túrót, tojást ilyeneket.
Ez az update módszer, ehhez nem kell Norbi vigyorral meg egy számmal ellátott méregdrága termékeket venni.
Diéta, súlyzós edzés, aerob edzés. Olvasd el ezt, nem kell megijedni, nem csak testépítőknek szól, azoknak is, akik fogyni szeretnének.
Szerintem nem éri meg futópadot venni, költsd inkább a pénzed edzőtermi bérletre, jobban jársz.
Vannak Norbi és Réka dvd-k, bátran ajánlom!
Én nem költenék futópadra, szerintem azt zavartalanul lehet űzni a szabadban is (mmint a futást). Azt a pénzt költsd inkább a gyerkőcökre! :)
Ha a férjed és a gyerekek mindenevők, hangold át az étkezéseket, végülis a te kezedben van a fakanál. Paleo, 90 napos, vagy valamilyen más rendszer sokat segíthet a fogyásban!
Én 90 napozok, tegnap háromfogásos ebédet főztem a családnak, amiből egy falatot nem ettem, hanem majszoltam a grapefruitomat. Nagyon rossz volt, de a hosszú távú célok lebegnek a szemem előtt, szóval túllendültem rajta.
Sok sikert!
Youtube-n is vannak fent ingyenesen videók
Futópad helyett mindenféleképpen szobabiciklit ajánlanék, mert kevésbé terheli meg az izületeket és könnyebben végezhető is.
Az update helyett akkor kalóriaszámlálás, normális kereteken belül. Tehát a napi ajánlott fehérjebevitel legyen meg, a szénhidátot és zsírt nem szabad átlépni.
Túl alacsony kalóriabevitel alá nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!