Ezzel a módszerrel le tudok fogyni?
Helosztok! 14 éves fiú vagyok, 175-80 centi körüli a magasságom, és 86 kiló vagyok! Rengeteg felesleg van a combomon, a mellemen, a hasamon... Az szebben hangzik, hogy mindenhol! Összeállítottam hatalmas idézőjelek között egy "edzéstervet" ha ezt annak lehet nevezni!
Reggel 6-kor kelés, 1 óra szobabicikli, 100 felülés, 100 guggolás, 30 fekvőtámasz.
Délután 3-kor ugyanez.
8 órakor 3 óra szobabicikli, 30 levezető felülés, 30 guggolás, és 10 fekvőtámasz.
Ma megcsináltam ezt, és eléggé lefárasztott, csak nem tudok hatásos-e. Hihetetlenül egyszerűk a gyakorlatok, mivel nem nagyon értek ehhez, ezért a nagy számok törvényére hagyatkoztam! Amit még az étkezésemről tudni kell, hogy reggel ezek 2 szendvicset, aztán egész nap kefíreken zöldségeken élek. Tudom, ezzel a módszerrel, se fogok pillanatok alatt lefogyni, de van motivációm és tudom miért... Illetve kiért csinálom ezt! Szerintetek hatásos lenne?
Ez jó, de kezdhetnél kicsit kevesebbel is, mert hozzá kell szoknod az edzéshez, és fokozatosan emelni a mennyiségeket, mert most nem érzed, de két hét múlva nagyon fog fájni mindened, úgy, hogy nem fogsz tudni edzeni. Jobban jársz, ha mindig emeled az edzés erejét/hosszát.
Sok sikert, drukkolok, hogy sikerüljön!
Az étkezésed rossz, nehezen fogod bírni, aztán meg jól bezabálsz, mivel kiéhezel. Ehetsz húst, tojást, alacsony GI-es ételeket.
Felülés, bár jóval egészségesebb és hatásosabb a hasprés, izomerősítése jó, de nemigen fogyaszt, ugyanez igaz a fekvőtámaszra is. Az egész testedet át kell mozgatnod.
Napi 5óra szobabicikli, 230felülés, 230guggolás, 70fekvőtámasz nagyon sok, kikészíted vele a tested!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!