Neked milyen módszerrel sikerült fogyni? Mennyi idő alatt és mennyit? Mit ajánlanál egy 19 éves lánynak?
Először is nem tudjuk mennyire vagy túlsúlyos, így aztán hiába mondom, hogy menjél mondjuk futni, ha egyrészt nem tudsz, vagy kinyírom az ízületeidet.
Kellenének a paraméterek.
Annyit előre bocsáthatok, hogy életmódváltás a kulcsa mindennek, nem a fogyókúra, mert az vezet tartós eredményhez és egészséghez, tartós elégedettséghez.
Annyira talán nem brutális a helyzet, hogy futással kinyírnám az izületeim. :)
170/78 vagyok. 10 kg minusz lenne a célom, vagy/és egy kis izmosítás. Jobban érezném magam a bőrömben. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
#6: De egy 120 kilós nő valószínűleg kinyírná... Én 80 kilósan egy ugrálósabb videóval megfájdítottam a térdeimet. A futás sem kíméli a térdet...
Én szénhidrátot csökkentettem, de egy idő után leállt a fogyásom. A több mozgás elkerülhetetlen, de mondjuk kell is, nemcsak a fogyás miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!