Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Neked milyen módszerrel...

Neked milyen módszerrel sikerült fogyni? Mennyi idő alatt és mennyit? Mit ajánlanál egy 19 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Segítségért előre is köszönet!
2014. aug. 20. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
sport, sport és még sport
2014. aug. 20. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ezt ajánlom: [link]
2014. aug. 20. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is nem tudjuk mennyire vagy túlsúlyos, így aztán hiába mondom, hogy menjél mondjuk futni, ha egyrészt nem tudsz, vagy kinyírom az ízületeidet.

Kellenének a paraméterek.

Annyit előre bocsáthatok, hogy életmódváltás a kulcsa mindennek, nem a fogyókúra, mert az vezet tartós eredményhez és egészséghez, tartós elégedettséghez.

2014. aug. 20. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Annyira talán nem brutális a helyzet, hogy futással kinyírnám az izületeim. :)

170/78 vagyok. 10 kg minusz lenne a célom, vagy/és egy kis izmosítás. Jobban érezném magam a bőrömben. :)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2014. aug. 20. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt fogytam 7 kg-ot,6 hete kocogok és 1500-1300 kcal-t eszek
2014. aug. 21. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, évek óta futok és nem nyírtam ki az izületeim vele :) Szerintem ez egy tévhit...
2014. aug. 21. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: De egy 120 kilós nő valószínűleg kinyírná... Én 80 kilósan egy ugrálósabb videóval megfájdítottam a térdeimet. A futás sem kíméli a térdet...

Én szénhidrátot csökkentettem, de egy idő után leállt a fogyásom. A több mozgás elkerülhetetlen, de mondjuk kell is, nemcsak a fogyás miatt :)

2014. aug. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!