Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet csak fenékre...

Hogy lehet csak fenékre hízni? Mint Niki Minaj, vagy Karshadim?

Figyelt kérdés
Szóval azt, hogy lehet elérni, hogy en nő elsősorban csak fenékre hízzon és ne hasra, meg felsőtestre? A férfiaknak nem tetszenek a gebe csatalovak, de a dieta meg a, sport es sanyargatas miatt oda minden valódi nőiesség. Csak az marad amit a norbiek mondanak szexinek, de ugyan mar., es csodalkoznak a mai parok, hogy nem jon ossze a gyerek.....

#szexi #hízás #Norbi #fenék #nőiesség #Réka #Nicki Minaj #karshadiam #gebe sport csataló
2015. jan. 15. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lokális hízás nincs, genetika vagy implantátum. Ha súlyokkal guggolsz, akkor tudsz növelni a feneked méretén, ahhoz megfelelő táplálkozás is kell.
2015. jan. 15. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Sehogy.

"es csodalkoznak a mai parok, hogy nem jon ossze a gyerek....."

ezt remelem nem a sportos testalkattal hoztad osszefuggesbe.

2015. jan. 15. 10:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek implantátumai vannak, nem lokális zsírról van szó!

[link]

[link]

Ez a kérdés egyébként is volt már, a válaszok nem változtak.

2015. jan. 15. 15:02
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem találtam ezt a kérdést, választ meg mégúgysem, a francia lapot nem tartom hitelesebbnek, mint egy story magazint...

A súlyzós guggolásnak látom értelmét, de mondjuk akkor izom fog fejlődni.

A sportos életvitelnek nem gondolom, hogy köze lenne a gyermek fogantatáshoz, illetve akkor igen, ha túlzásba viszik, akkor igenis. Kellő energiatartalákkal kell rendelkeznie a szervezetnek. De érdemes megnézni, egy meddóségi klinikát, a vékony lányokbóo sztem abszolult többség van. Amúgy meg a média hirdetheti, hogy a vékony nő a szép, a férfiak (kivétel akikre hat ez a gebe szépségideál) nem a vékony férfias nőkre buknak. Az implantátum gáz, én többeket ismerek, akinek felmenői közt nem láttam olyan feneket, ami a gyerekuknek van, tehát biztos nem csak a genetika a meghatarozó. Ha nem is az emlitett celeb holgyeke a meret szerint az idealis, de azert szerintem nagyon noies a nagy popsi, ha nem koverseggel parosul. Bar egy no akkor is noiesebb, ha mindenutt vaskosabb, mint egy alultaplat, vagy szalkas masculin szilikoncicis puffasztottszaj.

2015. jan. 16. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:

"illetve akkor igen, ha túlzásba viszik, akkor igenis."

Ez maximum a versenyzoknel fordulhat elo, hobbisportolonal soha. raadasul a sportos, izmos, vekony nok sokkal konnyebben szulnek. Ez orvosi tapasztalat.

"Kellő energiatartalákkal kell rendelkeznie a szervezetnek. "

Ez igy nem pontos. Semmi szukseg zsirparnakra sem a terherbe eseshez, sem a kihordashoz, sem a szuleshez. Sot a sportossag es a jo allokepesseg rengeteget segit a szulesnel, mert a kover, tunya nok egyszeruen hamarabb elfaradnak.

Hogy mi tetszik a ferfiaknak arrol meg ne nyissuk vitat. Kim Kardashian egyszeruen undorito SZVSZ, bottal sem piszkalnam meg a bikase**et.

2015. jan. 16. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:

A kép miatt linkeltem a francia oldalt, az egy elég hírhedt kép, egyértelműen látszik a képen az implantátum, amin ül.

A másikon pedig megnézheted, milyen feneke volt a műtétek előtt, az volt a természetes.

2015. jan. 16. 13:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem hallottál még a photosop nevezetű alkalmazásról? 5 évvel ezelőtt én is máshogy néztem ki, ezen mi a meglepő? Egy hiteles oldal sincs a szilikonról, fenékimplantátumról, ráadásul elég szétnézni a városban, szilikon nélkül is sok magyar nőnek van hatalmas hátsója, anélkül, hogy plasztikázták volna, és közben egyéb testrészei meg átlagosak.

Nem a városi legenda igazolása a kérdés, a nevezett celebeket is csak példa miatt említettem, de biztos van oka, hogy valakik oda hízna, lehet a genetika is, de szerintem nem caak az.

2015. jan. 17. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Annak, ki hova hízik csak genetikai oka van, ennyi.

A kép pedig nem photoshop, hanem egy koncertfotó, meg is próbálták betiltani, a túl egyértelműen kirajzolódó beültetés miatt. Neve hírügynökségek is leközölték, csak a keresésnél azon az oldalon jött ki az első találat, azért azt linkeltem.

2015. jan. 17. 13:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Igaz csak közvetve érinti a kérdést,, az alábbi cikk, miért ne lküzdjünk, hogy gebék legyünk. És miért jó a nagy fenék! Amúgy több kutatás bizonyította, hogy az alacsony testzsíra fogamzás ellensége.

Egy mai cikk az origon,

[link]

2015. jan. 19. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
LOL.
2015. jan. 20. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!