Mi jó sülhet ki Szendi és Norbi kapcsolatából?
Nem tudom, de én nem tudok napirendre térni felette.
Kész vagyok ettől...van az a pénz? De pont vele, aki állandóan fikázta a paleot? Mennyire "megbízható" valaki, aki kb. a saját anyját eladja...
"Az együttműködés fő célja az egészséges táplálkozás még szélesebb körben történő elterjesztése."
Akkor a vegán táplálkozást és életmódot reklámoznák, de nem ezt teszik. Oké, hogy van, akinek használ, de simán elég lenne elhagyni a cukros, fehérlisztes kajákat, és mindenki egészségesebb lenne. A teljeskiőrlésű tönkölybúzalisztből készült péksütemények egyáltalán nem károsak, legfeljebb egy gluténérzékenynek.
"Mi jó sülhet ki Szendi és Norbi kapcsolatából?"
Fergeteges szex.
Számomra eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy Norbi-Réka egy nagy üzlet. Sokszor a szakmaiságot teljesen mellőzve.
De aki elhiszi, hogy egészséges lesz, ha egész nap kakaós csigát zabál, csak azért mert az nem a bolti sima csiga, hanem a háromszoros árú norbis csiga, annak biztosan ez is be fog jönni :)
Szerintem annyi a lényege, hogy a Norbi boltokban is kaphatóak lesznek Paleo cuccok. Ennyi.
Aki eddig sem volt érdekelt ezekben, annak továbbra is mindegy lesz, hogy mit lehet ott kapni. Aki pedig valamilyen okból érdekelt a témában, annak könnyebb lesz, mert még több helyen tud vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!