Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért híztam a paleo diétával?

Miért híztam a paleo diétával?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete kezdtem el paleozni, pont a fogyás céljából. 5 kg-t szerettem volna leadni. Nem mindenben értek egyet a paleoval, szóval tejet iszok, házi natúr joghurtot, túrót eszek, és gyümölcsöt is (alma és mostanában narancs). Amit teljesen elhagytam az a krumpli, rizs, fehér lisztes termékek. Sok tojást eszem, húst, rengeteg zöldséget, csökkentett CH tartalmú magvas kenyeret csak reggelire. Paleo szerint készítem az édességet, mandula- és lenmag liszttel. De mégis híztam 2 kg-t. Mit csinálok rosszul? Elképzelhető, hogy a viszonylag nagyobb mennyiségű dió miatt híztam?
2014. nov. 1. 18:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
Paleo zsírdús étkezés, sokak rendelkeznek olyan génnel, ami növeli a zsír miatti hízékonyságot, így nem fogynak, hanem gyarapodnak ilyen étrenden.
2014. nov. 2. 14:46
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. nov. 3. 20:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat.

A tejtermékek növekedési faktorokat tartalmaznak. A fogyasztásuk mellett mit vártál?

2014. dec. 9. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!