Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyi széndidrátot, és...

Mennyi széndidrátot, és kalóriát fogyasztotok egy nap átlagosan? Esetleg le tudnátok írni, pl. hogy mit esztek ma?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 13:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én 150-200g fehérjét, és 100-150g szénhidrátot eszek naponta. Reggel kis zabpehely proteinnel, délelőtt szendvics tk. kenyérből, ebédre amit a munkahelyi menzán adnak, du edzés után közvetlen protein, estefelé csak hús, vagy/és tojás salátával, brokkolival, vagy uborkával, vacsorára lefekvés előtt meg túró proteinnel.

Bár most diétázom, tömegnövelés alatt fel szoktam vinni a szénhidrátot 3-400 grammra naponta, akkor picit kevesebb fehérje tartalmú ételt eszek, és a nagyobb kajálásokhoz megy tészta vagy rizs.

2014. aug. 10. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Tizes voltam, HETI 10 édességezést akartam írni, nem napit :D Bocs.
2014. aug. 10. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Az is baromi sok, nálam havi 1 alkalom van. Heti 1 alkalom belefér diétába, 2 már nem.
2014. aug. 10. 14:46
 14/19 anonim ***** válasza:
#13: Ez emberfüggő. A diéta pedig étrendet jelent, nem fogyózást. De nekem a fogyásba is muszáj beleférnie minimum naponta. De miért is ne? Nem árt semmit, teljesen olyan étel, mint a többi :) (Inkább csak nem tartom normálisnak, hogy folyton édességet akarjon az ember, elvégre nem kell az a szervezetnek, de a fogyásban biztos nem gátol, ha még szénhidrát se nagyon van benne.)
2014. aug. 10. 15:09
 15/19 anonim válasza:

Szia! En 550 gramm szenhidratot es ~220 gramm feherjet fogyasztok naponta, aktiv tomegnovelesi fazisban. A fo szenhidratforrasom a rizs/barna rizs, zabpehely, es az edzes utani gyors szenhidrat. Feherje a csirkemell, sovany turo alkalmankent tojas, tengeri halak, illetve reggel es edzes utan kozvetlenul tejsavofeherje koncentratum/izolatum. Ilyen mennyisegu taplalek melle elengedhetetlenek a zoldsegek is, ezt altalaban brokkoli es kigyouborka formajaban oldom meg, persze zoldsegbol meg a legszigorubb versenydieta is korlatlan fogyasztast engedelyez :) Emellett egy eros multivitamin keszitmeny is mar-mar kotelezo (nem csak sportoloknak). Nos, ezt osztom el napi 7 etkezesre es szepen jonnek fel a kilok, persze nem zsirban.

Pacsi

2014. aug. 14. 23:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen szívesen. Mivel a hétvégén volt a szülinapom, megmaradt rengeteg kaja. Ezért indítok egy hatalmas adag marhapörkölttel, plusz gyümölcssaláta jó cukrosan, aztán a két fél tortát meg kell ennem, mert megromlanak. Ha még fér, ennem kell a darabos sütiket is. Aztán leöblítem egy hatalmas pohár cukros szörppel, mert a pótcukor ízét nem szeretem. Aztán beülök a gép elé, és elmajszolok egy nagy tál mogyorót. Hát ennyi a tervem. Az ebédet még nem tudom.
2014. aug. 19. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Elég elé vagy barátom...(utolsónak)
2014. aug. 19. 14:20
 18/19 anonim válasza:
Ma ettem kalácsot éa csilis babot :D
2014. aug. 28. 19:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Tizes voltam, azóta picit változtak a dolgok. Most már nem eszem annyit, az átlag 1700 kcal, 1400 és 1900 között változik, persze tudnék többet enni, de nem akarok, mert most komolyan veszem a fogyás 2., végső fázisát.

Max. 40g szénhidrát, kb. 60g fehérje és 140g zsír, tipikusan 2 étkezés. Szép, előírásszerű, kissé lazább ketogén :) Jobb napjaimon a 30g ch is megy, de annyira nem akarom visszafogni a zöldséget és egyebeket. Jelenleg is naponta eszem édességet, igyekszem majd csökkenteni, de kinek ártok vele? A párom lelkes tőlük, nekem meg jobban esik, mint a magkenyér, bár édességvágyam konkrétan semmi nincs ketogénben. Attól még finomak.

2014. aug. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!