Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi gyümölcsöt fogyasztotok...

Mennyi gyümölcsöt fogyasztotok, milyen hatással van a fogyásotokra?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nagy zöldségfanatikus, de most próbálom kényszeríteni a minél több zöldség fogyasztását, de néha már undorral fogyasztom, ízetlen. Gyümölcsből viszont szívesen fogyasztok, reggelire egy-két banán, uzsira egy szelet dinnye vagy más gyümölcs, és este is leginkább egy almára vágyom!

Nagyon szeretem a gyümölcsöket, de mindenhol azt olvasom, hogy csak kis mennyiséget együnk, mert a fruktóz is zsírrá alakul. :(

2014. júl. 12. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én eszem, mikor megkívánom... Volt, amikor ketogéneztem és nem ettem gyümölcsöt sem, akkkor gyorsabban fogytam, de nagyon nehéz volt nekem nélküle. Engem nem érdekel, nem 4 hanem 5 hónap múlva adom le a feleslegem, de nem fosztom meg magam a gyümölcstől, mert egészséges, tele van vitaminnal és finom.
2014. júl. 12. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ma ettem 4 barackot, 1 banánt, 1 almát és egy nagy szelet dinnyét.

Mellette húst, zöldséget, sajtot, túrót, tojást és korpás kenyeret vagy barna rizst fogyasztok.

Futok és súlyzós edzést végzek, napi 2 kávé és 3-4 liter víz.

Fogyok, nem akadályozz a gyümölcs, ha nem ennék akkor nápolyit vagy kekszeket ennék, mert hiányzik az édes, így ez jobb, no meg ingyen van, mert gyümölcsös fáink vannak.

2014. júl. 12. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a gyümölcsöket, így abszolút nem hiányzik, ha hónapokig nem eszem, de tény, hogy lassítja a fogyást:s
2014. júl. 13. 03:16
 4/6 anonim ***** válasza:
A fogyásom elején sok gyümölcsöt ettem, de még úgy, hogy belefért a napi kalóriakeretembe. Egy idő után leállt a fogyás, hónapokra, nem tudtam, miért :( Aztán átálltam kevés szénhidrát fogyasztására, amibe már csak a zöldségek és néha egy kis zabkása fér bele, gyümölcsök nem, és így fogyok megint. Elég közel vagyok már az álomalakomhoz, amíg el nem érem, biztos nem eszem gyümölcsöt, még ha idénye van, akkor sem, egyszerűen túl sok szénhidrát van bennük :(
2014. júl. 13. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem alakul zsírrá. Ha jól tudsz angolul akkor ajánlom neked 'Banana girl Freelee' videóit a youtubeon.
2014. júl. 13. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy ő nem hízik a sok banántól, az nem jelent semmit. Nekem rengeteg barátnőm, ismerősöm van, akik zabálhatnak akármennyit, mekis kaját, pizzát, keyeret, szénhidrátot, cukrot, csokit, nem mozognak és mégis soványak. valószínűleg ez a csaj is csinos lenne bármit enne...
2014. júl. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!