Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Túlzásba vittem? Hogy hízzak...

Túlzásba vittem? Hogy hízzak kicsit vissza?

Figyelt kérdés

168 centi vagyok, 22 éves. 18 éves korom óta foglalkoztat a súlyom, 86 kiló voltam. Ez most lement 53-ra, és őszintén szólva nem tetszik. Paleozom ételallergiák miatt.

Igazából az döbbentett meg, hogy órát akartak nekem venni a szüleim diploma-ajándéknak (vagy hogy mondják), és mikor megmértem a csuklóm, csak 13 centi vastag. :S Pedig nem diétázom őrülten, a paleon belül eszem mindent rendesen, nem is sportolok, a kutyámmal járok edzésekre de ezen kívül semmi komoly.

Hogy tudnék paleoval visszaszedni 3-4 kilót? Nem szeretnék megint elhízni... Homokóra alkatom van.

2014. jún. 7. 12:47
1 2
 11/11 anonim válasza:
Dehogynem izmosodik az alkar de nem a csukló. A csuklómozgató izmok az alkarodban vannak, a csuklód az ugyanolyan vastag marad. Max akkor vastagodna ha a csont vastagodna.
2014. jún. 30. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!