Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, túlzásba...

Mi a véleményetek, túlzásba vittem? 174cm/59,4 kg 22/f

Figyelt kérdés

Reggelire fél szelet abonett, 2 pohár ásványvíz

ebéd-jégsaláta fél adag

vacsorát kihagytam

ez kb 5-600 kalória.

eddig minden nap 2-300 kalóriát ettem, húsvétkor felmentem 1000-ig, fél kiló feljött rám :S

de hogy visszatértem a normál evéshez lemehet ez a kis felesleg?

56-57 kiló akarok lenni

2014. ápr. 22. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Khmm... Felnőtt férfi létedre 174 centisen csak 60 kiló vagy? Nem vagy egy kicsit sovány?
2014. ápr. 22. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Buzy.
2014. ápr. 22. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:
én kövérnek látom magam
2014. ápr. 22. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez 500 se volt. 10dkg saláta 14kcal, az abonett darabja meg 16. Anorexiás vagy, orvoshoz kellene menned.
2014. ápr. 22. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, most leírom: ez az új világrend miatt van.

Már nem csak a nők, hanem a férfiak is. Igen, tudtuk hogy elvileg férfiaknak is van testképzavaruk.. oké.. de már elég.

Ezeket a beteges sz.arokat a média nyomja az emberek fejébe, bakker elég volt már! Lázadjon már az ember vagy teljesen tönkre fognak tenni, kit így, kit úgy!

2014. ápr. 22. 20:59
 6/10 anonim válasza:
Kétlem hogy barátnőd(ha van) örül neki hogy nagyobb súlyú mint te... Beteges vagy ember:D
2014. ápr. 22. 21:29
 7/10 anonim válasza:
90%

megértelek teljesen.

átérzem.

de napi 1200 kalória alá nem kéne menned.

szívesen beszégetnék veled, írj ha van kedved!!

2014. ápr. 22. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Fél kilót észre se lehet venni, a test többet ingadozhat magától.

De ilyenekkel amúgysem foglalkoznék, inkább megpróbálnék visszatérni az életbe. Folyton koplalni nem élet. Hozd rendbe a tested működését, mielőtt nem késő, aztán majd elgondolkodhatsz, akarsz-e kevesebb lenni. A céljaiddal semmi bajom, a párom 56 kilóra fogyott 176 centisen, akkor érte el, hogy ne legyen úszógumija, más kérdés, hogy nem tudta megtartani, de közben felnőtt és most 65 kilósan is egész karcsú, a hasa lehet, hogy picit dudorodik, főleg evés után, viszont távolról sem koplal. Szerintem több értelme lenne, ha izmosodnál, de ha más az ízlésünk, azzal sincsen baj. Azzal, amit most csinálsz, van. A testednek több tápanyagra van szüksége...

2014. ápr. 22. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Szegény nem b*zi,(bár nem tudni) csak beteg :(

Hol van neked felesleged, ember?? én 168centivel vagyok 51-2kg, és nem vagyok kövér.. akkor te 174 centisen mit akarsz 56 kilóval?? Férfi létedre?

Amennyit ettél az SEMMI. Valami nagy gond van veled!!

2014. ápr. 23. 10:43
 10/10 anonim válasza:

surgosen noveld a kaloriat,mert az egeszsegeddel jatszol!!!!

jolerzed magad amugy borodben,nem lenne jobb nagyobb darabnak lenni,ahogy egy ferfinak illik?

nagy valoszinuseggel testkepzavarod van,orvoshoz kellene fordulni.

izmosodni kellene,mert ha tobbet eszel csak zsirosodni fogsz es ugyanolyan gyenge maradsz.

testepites lenne a legjobb,persze az allokepesseg noveleset sem szabad elfelejteni.

2014. jún. 15. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!