Talan tulzasba vittem?
Figyelt kérdés
fogyokurazom mar jo ideje,a kilok mennek is le szepen, ezzel nincs gondom, csak eppen 3napos hasmenesem volt, valami virust kaptam el, es a 3nap alatt nem ettem semmit, vagy amit probaltam megenni az hamarabb ki is jott mint hogy leért volna. es a mai nap befaltam 10 darab margarines lisztes pogacsat, a nagyim miatt, azt mondta hogy ez segiteni fog. segitett is,mar nem jarok wc-re, viszont az lenne a kerdesem hogy a sok lisztes margarinos pogacsatol most nem kezd el a szervezet ujra raktarozni zsírt?2012. jan. 27. 18:29
1/7 anonim válasza:
nem egyik napról a másikra szedi fel az ember a zsírt -.-
Semmit nem jelentett ez a kis pogácsa.
2/7 anonim válasza:
a szervezet amikor csak tud raktároz zsírt. ezt nem tudtad? O_o
a kérdés, hogy mennyi energiát használ el, és MENNYIT tesz félre zsírdepóba.
3/7 anonim válasza:
a szervezet úgy működik,hogy a zsírt az ékezetes billentyű tulajdonosoknak kevésbé raktározza el,ha fogyni akarsz,vegyél egy ékezetes billentyűzetet,hiszen "Update" Norbi is minden adást ezzel kezd: nagyon fontos,hogy ékezetes billentyűt használjunk a fogyókúra során
5/7 A kérdező kommentje:
Angol vagyok, tanulom a magyart és nincs szuksegem ékezetekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 28. 14:22
6/7 anonim válasza:
de most is sikerült két "é" betűt használnod
7/7 anonim válasza:
és ez biztos nem volt véletlen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!