Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlzásba vittem ezt?

Túlzásba vittem ezt?

Figyelt kérdés

nem kell egyből ocsmárolni, bunkók kíméljenek!!

167cm és 46 kiló vagyok! 60 kiló voltam mikor elkezdtem fogyózni, persze mindenki mondta,h utána baj lesz:S

és nemtudok leálni, ma sem ettem semmit csak vizet és kis őszzilevet ittam! de én még mindig dagadtnak látom magam:S orvoshoz nem akarok menni,mert tudom,h mi a bajom,de egyedül akarom megoldani! de hogyan?

2010. aug. 25. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akaraterő kell, elég nagy :) 167 centiméteresen 46 kilóval jobb ha belátod, hogy itt az ideje egy kicsit visszaszedni :) Ne fogyj tovább, mert hosszú távon elég káros hatással lehet rád.. Ezt kell belátni.. Remélem tudtam segíteni.. Aztán hajrá :)
2010. aug. 25. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:

az jó, ha már felismerted, hogy baj van.

egyszerűen kezdj el enni, először csak keveset, majd egyre többet.

2010. aug. 25. 23:29
 3/12 A kérdező kommentje:

de ez az h nem szeretek enni:S

mert megszoktam, h üres a gyomrom, és mikor "tele" van akkor rossz kedvem van :(

2010. aug. 25. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:

kezdj el sportolni, hogy ne csak egy sovány pletty legyél, hanem feszes, izmos.

edzés után éhes leszel.

2010. aug. 25. 23:31
 5/12 anonim ***** válasza:

nem kell teleenni magad, azt én is utálom, mikor feszül a hasam.

először csak egy fél szelet kenyeret egyél reggelire valamivel. napközben egy almát mondjuk. ebédre 3-4 falatnyi húst ugyanennyi körettel, délután meg egy joghurtot, meg este is, lehetőleg natúrt.

ettől sokkal többet akkor sem kell majd enned, ha már nem leszel sovány. felesleges, szükségtelen.

igyál tejet, ne őszilét, a tej is táplálék.

2010. aug. 25. 23:34
 6/12 anonim válasza:
85%

Nem tudom hogy hány éves vagy, de figyelj rám. Komoly problémád van,amit sürgösen meg kell oldani. Fordulj édesanyádhoz, -mondjuk nem tudom hogy hol lehetnek a szüleid, ha ennyire elfajult a dolog, hogy már "nem szeretsz enni". Ez betegség és sajnállak téged, örvendek hogy beláttad, de hidd el nekem, egyedül nem fog menni kikászálódni ebből az egészből. Segitségre van szükséged, és nem szabad hogy féljél segitséget kérni. Az nem szégyen. Te is szivesen segitesz másokon ha megteheted. Más is ugyanolyan szivesen segit majd neked. Ne félj bevallani hogy beteg vagy. Ez nem szégyen!! Ez egy betegség, amibe akaratodon kivül estél. Bátorság kell segitséget kérni, de ne félj megtenni!

Sajnos tapasztalatból beszélek.:(

Légy ügyes! Remélem segitettem egy kicsit.

2010. aug. 25. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is voltam anorexiás. Nekem úgy sikerült kilábalnom belőle, hogy 2 hétig bent voltam egy klinikán+ Jártam pszichológushoz. Igazából elég rendesen sikerült megijeszteniük. Elkezdtem enni, persze szép fokozatosan. Először kicsi gyümölcslevet, gyümölcsöt, utána húst, stb. stb. Utána már jött magától, egyre tágult a gyomrom. Rengeteget ettem, rákaptam az ízekre, de azt hozzá kell tenni még ígysem híztam semmit kb. 2 hónapig, pedig vagy 3000-4000! kalóriát vittem be. Végül sikerült felszednem 10 kilót. Persze kivoltam készülve, hogy milyen kövér vagyok úgy, de kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy sokkal jobban nézek ki, a pasiknak is jobban tetszettem. Egy idő után sikerült belátnom, hogy tényleg túlzás volt az akkori súlyom. Amúgy nekem a menstruációm is kimaradt 2 évig, elég nehéz volt visszaállítani.

Fordulj a barátaidhoz, szüleidhez, ha számíthatsz rájuk. Persze a legjobb az orvosi segítség lenne.

2010. aug. 26. 00:02
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Ihatnál turmixokat is.Ugyanaz,mint a kaja,csak nem kell rágni és az izmaidat is kicsit feltöltené.

[link]

2010. aug. 26. 03:12
 9/12 anonim ***** válasza:

sajnos ismerem ezt az érzést.nem szereted a teltség érzetét,mert már annyira megszoktad az ürességet...én is voltam anorexiás,bár ezt leírnom még mindig nehéz,mert nekem bárki mondta,be nem ismertem volna.egészen odáig fajult a dolog, h 164 cm és 39 kg voltam.mint egy csontváz úgy néztem ki,beesett arc,karikás szemek.már a tanárok is kezdtek aggódni.anya elvitt pszihológushoz,de utáltam,1hétig kivizsgálásokon voltam,de az egész csak rontott a helyzeten,mert végig nem ismertem fel a problémám,még kevesebbet ettem.még jobban elment a kedvem mindentől.végül,magam se tudom,hogyan,de apránként elkezdtem enni.talán azért,mert megláttam az adidas és nike plakátokon lévő bikinis nőket.milyen szép testük volt,izmos...erre beíratkoztam táncolni.és amikor a tükörrel teli terembe megláttam magam,szinte ledöbbentem,h nézek ki.nem úgy mint a plakátos lány...rosszabbul.kb itt tértem magamhoz,de azóta is nagyon nehéz,édességeket úgy érzem soha többé nem tudok majd bűntudat nélkül enni...de legalább mást igen.1 év alatt sikerült a 49kg-ot elérnem így is...

remélem,nem jutsz el odáig,mint én,és még most észhez térsz.:)tudom nem könnyű!de hátha segítettem...

2010. aug. 26. 05:37
 10/12 anonim ***** válasza:

00:02

még ígysem híztam semmit kb. 2 hónapig, pedig vagy 3000-4000! kalóriát vittem be

Hát ha sovány voltál és 3-4000et ettél naponta akkor nem hinném hogy 2 hónapig semmi eredmény nem volt. Én 87 kilósan is hízok a 4000 kcal-tól.

A kérdezőnek: A mostani súlyod sajnos nagyon kevés. Jó lenne beállni ezzel a magassággal kb 50-52kg-ra. A fontos hogy kezdj el sportolni, és akkor a hízás nem hájként fog megjelenni. Naponta 5-6x kellene enned, persze nem sokat, csak mindig jó kaját, és esetleg egy turmix is mehet.

Én mondjuk egy olcsóbb fehérjét javasolnék neked, pl:

[link] vagy

[link]

elég sokáig elég lenne, főleg hogy neked elég lenne 1 adag naponta.

Reggel kéne egy kis zabpehely, tojás 1-2.

Tízóraira mehetne egy adag fehérje (30g) vagy tojás.

Ebéd csirke, pulyka, hal, marha hús rizzsel, krumplival, esetleg tészta.

Uzsonnára mehetne hús, fehérje, tojás, zabpehellyel.

Vacsorára megismételheted az ebédet.

Lefekvés előtt túró édesítőszerrel, esetlek kis cukorral.

Mondom nem kell nagy adagokat enned, de muszály lesz valamit, mert ennek tényleg csúnya vége lehet.

2010. aug. 26. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!