Túlzásba vittem ezt?
Figyelt kérdés
nem kell egyből ocsmárolni, bunkók kíméljenek!!
167cm és 46 kiló vagyok! 60 kiló voltam mikor elkezdtem fogyózni, persze mindenki mondta,h utána baj lesz:S
és nemtudok leálni, ma sem ettem semmit csak vizet és kis őszzilevet ittam! de én még mindig dagadtnak látom magam:S orvoshoz nem akarok menni,mert tudom,h mi a bajom,de egyedül akarom megoldani! de hogyan?
2010. aug. 25. 23:16
11/12 anonim válasza:
Ha tényleg tudnád, mi bajod, és meg akarnád oldani, akkor ezerrel elhúznál orvoshoz, mert ezt egyedül nem lehet. Úgyhogy nem kell a rizsa.
Már akkor is gond volt, amikor 60 kilósan nekiálltál fogyókúrázni, mert már akkor sem voltál kövér, normális volt a súlyod.
Úgyhogy válassz: orvoshoz mész vagy meghalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!