Túlzásba vittem a kajálást ma?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek az ilyen étrend milyen? Lehet vele fogyni? 23/L vagyok, sportolni ált. hetente kétszer jutok el, ma csak egy séta volt a városban.
Reggeli: 2 db teljes kiőrlésű kétszersült, 2 db szarvashúsból készült sült szafaládé (alacsony zsír és kalóriatartalmú, fogyózóknak), paradicsommal, retekkel, zöldsalátával plusz egy alma
Tízórai: két müzliszelet (egyenként 133 kcal :S) -vizsgáztam, ideges voltam, megettem kettőt is... tudom, meg kéne állni...
Ebéd: zacskós porleves (55 kcal), alma
Vacsora fél 7 körül: 1 szelet sült pulyka comb (kb 170 gramm) zöldsalátával
igen, rettenetesen sokat ettél!! sztem holnap ne egyél csak fele ennyit!
és hogy hogy mertél megenni két műzli szeletet, nem is értem????!!!! valóban meg kéne állnod..... csak egy fél műzli szelet negyedének a kétharmadának a felét edd meg!
az viszont h déltől fél 7ig nem ettél semmit.......
basszus nem félsz te hogy gyomorfekélyed lesz??? voltál te már gyomortükrözésen???baromi szar hidd el nekem!!!!
nem is értem minek írtad ki ezt a kérdést, hisz magad is tudod, h ez az étel mennyiség nem sok egy napra, sőt...
ha mindig ennyit eszel, akkor nem lehetsz kövér, ha meg csak pillanatnyi elmezavarból eszel ennyit,akkor ha elkezdesz normálisan enni, úgyis visszajönnek a kilók, akár duplán!
Amúgy ez vagyok én - 164 cm 62 kg - úszógumim van, derekam az nincs :D
szted én túlzásba vittem a kajálást tegnap?
reggeli: egy szelet vajas kenyér sajttal, ubival, paprikával
ebéd: 2 tányér halászlé, egy szelet kenyérrel, 1 szelet rántott sajt, fél szelet rántott hús, 1 rántott karfiol, magyaros krumlival, gyöngyhagymás rizzsel, 1szelet gesztenye torta, kb 1 liter kólával, 1nagy szelet dinnye, vacsira fél szelet rántott hús, 5 szelet meggyes pitével!
szted????:-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!