Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlzásba vittem a kajálást ma?

Túlzásba vittem a kajálást ma?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek az ilyen étrend milyen? Lehet vele fogyni? 23/L vagyok, sportolni ált. hetente kétszer jutok el, ma csak egy séta volt a városban.

Reggeli: 2 db teljes kiőrlésű kétszersült, 2 db szarvashúsból készült sült szafaládé (alacsony zsír és kalóriatartalmú, fogyózóknak), paradicsommal, retekkel, zöldsalátával plusz egy alma

Tízórai: két müzliszelet (egyenként 133 kcal :S) -vizsgáztam, ideges voltam, megettem kettőt is... tudom, meg kéne állni...

Ebéd: zacskós porleves (55 kcal), alma

Vacsora fél 7 körül: 1 szelet sült pulyka comb (kb 170 gramm) zöldsalátával

2010. aug. 14. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok :)
2010. aug. 14. 22:41
 2/9 anonim válasza:
Nem vitted túlzásba. Egyébként meg napi ötször kéne enni keveset, hogy épp csak jól lakj. Az jó, ha mozogsz is valamennyit! Én a vacsit viszont fölcserélném az ebéddel. Ja, és valahogy úgy kéne átszervezni, hogy legyen benne uzsonna is. :)
2010. aug. 14. 22:43
 3/9 anonim válasza:
100%

igen, rettenetesen sokat ettél!! sztem holnap ne egyél csak fele ennyit!

és hogy hogy mertél megenni két műzli szeletet, nem is értem????!!!! valóban meg kéne állnod..... csak egy fél műzli szelet negyedének a kétharmadának a felét edd meg!

az viszont h déltől fél 7ig nem ettél semmit.......

basszus nem félsz te hogy gyomorfekélyed lesz??? voltál te már gyomortükrözésen???baromi szar hidd el nekem!!!!

nem is értem minek írtad ki ezt a kérdést, hisz magad is tudod, h ez az étel mennyiség nem sok egy napra, sőt...

ha mindig ennyit eszel, akkor nem lehetsz kövér, ha meg csak pillanatnyi elmezavarból eszel ennyit,akkor ha elkezdesz normálisan enni, úgyis visszajönnek a kilók, akár duplán!

2010. aug. 14. 23:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utolsó hozzászóláson mosolyogtam, értem az iróniát és el is gondolkodtatott. Igazából attól félek hogy túlzottan rögeszmémmé válik a diétázás. Amint látható nem koplalok őrült módra (sőt) viszont már kezd kialakulni az éjjel-nappal ezen jár az agyam szindróma....
2010. aug. 14. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem sok. Én ma kb 2x ennyit ettem :)
2010. aug. 14. 23:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Amúgy ez vagyok én - 164 cm 62 kg - úszógumim van, derekam az nincs :D

[link]

2010. aug. 14. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Én játszanék veled gyerevelem televeremet:D
2010. aug. 15. 02:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az Lilla?
2010. aug. 15. 14:04
 9/9 anonim válasza:

szted én túlzásba vittem a kajálást tegnap?

reggeli: egy szelet vajas kenyér sajttal, ubival, paprikával

ebéd: 2 tányér halászlé, egy szelet kenyérrel, 1 szelet rántott sajt, fél szelet rántott hús, 1 rántott karfiol, magyaros krumlival, gyöngyhagymás rizzsel, 1szelet gesztenye torta, kb 1 liter kólával, 1nagy szelet dinnye, vacsira fél szelet rántott hús, 5 szelet meggyes pitével!

szted????:-DDDD

2010. aug. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!