Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tulzásba vittem a...

Mit tegyek? Tulzásba vittem a fogyókúrát.

Figyelt kérdés
175 cm vagyok és 43 kg... régebben nagyon kövér voltam és mindig azt láttam a tükörbe hogy még mindig nem vagyok elég vékony.. de nemrég rádöbbentem mekkora hülye vagyok szörnyen nézek ki egy honapja próbálok visszahizni de egyszerüen nem megy.. eszem a zsirosabb kajákat este, csokit is ilyenek de nem tudok hizni.. mit tegyek?? segitsetek légyszi most már kétségbe estem:(
2013. szept. 9. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
keresd fel a háziorvosod. ő tudni fogja mi a teendő veled.
2013. szept. 9. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen nekiallsz zsiros meg cukros kajakat enni, abbol csak baj lesz. Fokozatosan allj le a fogyokuraval, es kezdj el tobbet enni, de tovabbra is esszel csinald. Egy orvos, vagy egy jobb szemelyi edzo tud szemelyre szabott infot adni.
2013. szept. 9. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

"eszem a zsirosabb kajákat este"

Ez nem elég. Először irány egy orvos, másodszor meg NAGYOBB MENNYISÉGET KELL ENNED! Csokit hagyd a fenébe. Szereted a halakat? Akkor vásárolj be konzerveset vagy pácolt heringet (ruszli). Csirkehúsos kajákat bőröstül egyed, reggelire meg ne kis adagokat, hanem nagy adagokat egyél (kolbászos rántotta pl. ).

2013. szept. 9. 18:27
 4/4 piriiiiii ***** válasza:

Ilyen zsíros szarokat ne egyél!!

Ettől nem egészségesen fogsz visszakerekedni, hanem nagyon is egészségtelenül! Ráadásul szerencsétlen szervezeted azt se fogja tudni, hogy mi van.

Az nagyon jó, hogy rádöbbentél a helyzetre, tehát most már meg tudod előzni a még nagyobb rosszat.

Az orvos tényleg nem rossz ötlet, egyébként pedig egészségesen kajálj, de egyszerre sokat semmiképp, az nagyon váratlan a testednek.

2013. szept. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!