Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túlzásba lehet vinni a fogyókú...

Túlzásba lehet vinni a fogyókúrát és ha igen mi a következménye?

Figyelt kérdés
akármit próbáltam sehogy sem ment a fogyás. ezáltal általában alig eszek. éheztetem magam. de persze vannak kivételek mikor nem birok ellenálni. csak ha ez akkor muszáj volt ezt választanom mert ledagiztak meg stb. pedig kövér nem voltam csak +10-15 kg felesleg volt rajtam. novemberbe kezdtem. akkoriban 64 kg lehettem mostanra már 53 kg vagyok. azt hozzátenném hogy 165 cm vagyok
2012. júl. 21. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, lehet, kialakulhat testképzavar, anorexia, bulímia, ilyenek. szerintem 53 kiló az már teljesen oké ehhez a magassághoz, ne fogyj többet.
2012. júl. 22. 04:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Naná, anorexia nerv. lehet a vége - nekem sikerült. :(
2012. júl. 22. 07:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! majd megpróbálok vigyázni! még 3kg-ot szeretnék leadni. az meg már szinte semmi. :)
2012. júl. 22. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez.

2012. júl. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!