Megettem tisztán 750g Nutellát, ennek lehet bármilyen rossz következménye?
Figyelt kérdés
Remélem komolyan veszitek mert nem hülyéskedek, éhes voltam, főzni lusta voltam, mondom veszek nutellát meg kenyeret, megtörtént. Othhon megkostolom a nutellát hmm mondom ez finom azt tovább kanalaztam mig teljesen megnem ettem kenyér nélkül csakúgy az egészet. 750g kiszerelésű nutella. Nem jár valami következményekkel? Mármint egészségügyileg2011. dec. 4. 18:19
1/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre nyomtam be az egészet.
2011. dec. 4. 18:20
2/7 anonim válasza:
Max. fájni fog a hasad, és lesz egy kis gyomorrontás. De komoly gondokat nem fog okozni :)
4/7 anonim válasza:
hát egy jó kis szorulásra számíthatsz...
5/7 anonim válasza:
Rossz következménye nem lesz, max. egy kicsit ritkábban mész 1-2 napig wc-re. A rossz következménye inkább anyagi. Most, hogy rájöttél mennyire finom, máskor is ezt fogod enni, és félek, hogy előlem veszed majd meg az utolsót :) Inkább piacon érdemes venni a kínaiaknál, ők is ugyanazt árulják csak olcsóbban. Ne egyél azért gyakran ennyit, mert elhízol tőle.
6/7 A kérdező kommentje:
Hehe jó volt ezeket olvasni főleg az utolsó kommentet :) Hát köszi a megnyugtató válaszokat egyébként annyit még hozzá fűznék az előttem lévő kommentelőnek hogy az elhizástól nem kell félnem mivel rám is fér :)
2011. dec. 4. 19:08
7/7 anonim válasza:
Már velem is előfordult az ilyesmi, nem is egyszer, és még élek. 36 éves vagyok. Igaz, mostanában néha fáj a jobb térdem, de az szerintem nem a Nutellától van. Szóval csak bátran...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!