Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Milyen olcsó, zsírosabb,...

Milyen olcsó, zsírosabb, könnyen elkészíthető húst ajánlotok?

Figyelt kérdés

Uncsi kerettörténet: Egy ideje testépítéssel foglalkozom, és a kaját szigorúan követem, azonban van pár ellentmondásos, kérdéses dolog, amit a testépítők axiómaként kezelnek, ami idegesít. Ezek közé tartozik egyébként a szénhidrát fontossága is, azonban ilyen radikális változtatásokat nem szeretnék elkövetni a étrendemben, mivel nagyon nehezen hízó típus vagyok. Fontos nekem a zabpehely meg a rizs, sajnálom. Azonban ráálltam a zsírevésre is, mert tetszenek a paleósok által hirdetett elvek, és a testépítők ajánlotta telítetlen zsírokon felül(lenmagolaj, csonthéjasok, kókuszzsír-mondjuk ez nem is az, hopp egy ellentmondás) fogyasztok zsírosabb húsokat is, ha pl vendégségbe megyünk, lelkiismeret-furdalás nélkül nyámmogok el 20 deka sertéskarajt. Úgy gondolom, hogy a telített zsírok alkalmasak lehetnek a kalóriaigényem jelentős részének fedezésére, mellette pedig az örök csirkemell helyett jóval kölcséghatékonyabb is lenne mondjuk disznót enni.

Maga a kérdés: Szóval milyen hús van, ami könnyen elkészíthető, mégis finom, alkalmas tömegelésre? A csirkecsöcsben az a jó, hogy negyed óra alatt megvan, de pl a combbal sokkal több bénázás van. Mit ajánlotok?

#paleolit #áruló testépítő
2014. ápr. 23. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Basszus, menj el a Tescoba vagy Auchanba és nézd meg:D Te biztos pasi vagy:)) Fogalmam sincs, hogy mennyi pontosan, kb egyárban van a csirkemellel.
2014. ápr. 23. 21:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Ilyenek az izomTónik. Soha nem mentél el még hentes mellett? 1200-3-6 között lehet. Attól függ.
2014. ápr. 23. 21:17
 13/20 A kérdező kommentje:

Áh, akkor maradok a csirkénél, azt hittem van valami extra olcsó ajánlatotok.

Tápi írt egyszer olyat, hogy szívet kell enni, mer' az jó. Erről?

2014. ápr. 23. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Te figyeljél már ide. Ötleteketért jöttél ide, vagy árajánlatot gyűjtesz be? Én koptatom a billentyűt, neked meg semmi se jó. Harapj akkor az izmaidba, amit rizzsel pumpálsz..

(Ki az a 'Tápi' ?????)

2014. ápr. 23. 21:37
 15/20 A kérdező kommentje:

A kérdésben szerepelt, hogy "olcsó", de mindegy. Majd legközelebb asszisztálok mindenhez, mert megbántalak azzal titeket, hogy olcsóbbnak hiszem azt a rohadt disznót, közben meg kevesebb benne a fehérje.

Pumpálom az izmaimat, mi? Hagyjábékén...

2014. ápr. 23. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Olcsót is, zsírosat is, fehérjéset is, könnyen, percek alatt megsüthetőt...

Kedvesem, sajnos az élet olyan, hogy nem lehet mindent egyszerre akarni. Kompromisszumot kell kötni.

2014. ápr. 23. 21:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Ma is tanultam valamit, most viszont tégy egy szívességet és húzz el a francba, mert rombolod az illúziót, hogy látom új válasz jött, de ily' haszontalan.
2014. ápr. 23. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Már adtam hasznos választ.. De ahogy látom a Te intelligencia szinted nem valami magas. Persze, attól még lehetsz izmos, hú de jó testű..
2014. ápr. 23. 23:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Azt sajnos elcsesztem a 33-as karommal meg az 57-es combommal.
2014. ápr. 23. 23:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Illuminati van, néhány éve még volt gazdaságos szív meg máj, azt mondtam oké ezek is táplálók és fele annyiba fájnak mint a hús. De ma már.. háááát...

Darált sertés hús, 20-30% körüli zsírtartalommal, ha valamiért elhisszük hogy tényleg hús (mert elvileg annak kell lennie) akkor 900-1100 forint körül beszerezhető. Ebben is benne van kb. 15-20% fehérje, laktató, tápláló, elvileg gazdaságos.

Gyakorlatilag meg még paleózni sem tudsz olcsóbb hússal, belsőségekkel mert szerencsétlen tápos állat kommersz olcsó szövete koránt sem az igazi. De meg lehet próbálni.. nem vagyok multipárti, de hát korlátozott anyagi források mellett én csipázom az olcsóbb darálthúst (hát inkább mint a parizert meg a kenyeret).

Vagy marad a piac, hentes akiben jobban bízol, esélyes hogy jobb minőséget kapsz, talán nem túl drágán..

2014. ápr. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!