Milyen olcsó, zsírosabb, könnyen elkészíthető húst ajánlotok?
Uncsi kerettörténet: Egy ideje testépítéssel foglalkozom, és a kaját szigorúan követem, azonban van pár ellentmondásos, kérdéses dolog, amit a testépítők axiómaként kezelnek, ami idegesít. Ezek közé tartozik egyébként a szénhidrát fontossága is, azonban ilyen radikális változtatásokat nem szeretnék elkövetni a étrendemben, mivel nagyon nehezen hízó típus vagyok. Fontos nekem a zabpehely meg a rizs, sajnálom. Azonban ráálltam a zsírevésre is, mert tetszenek a paleósok által hirdetett elvek, és a testépítők ajánlotta telítetlen zsírokon felül(lenmagolaj, csonthéjasok, kókuszzsír-mondjuk ez nem is az, hopp egy ellentmondás) fogyasztok zsírosabb húsokat is, ha pl vendégségbe megyünk, lelkiismeret-furdalás nélkül nyámmogok el 20 deka sertéskarajt. Úgy gondolom, hogy a telített zsírok alkalmasak lehetnek a kalóriaigényem jelentős részének fedezésére, mellette pedig az örök csirkemell helyett jóval kölcséghatékonyabb is lenne mondjuk disznót enni.
Maga a kérdés: Szóval milyen hús van, ami könnyen elkészíthető, mégis finom, alkalmas tömegelésre? A csirkecsöcsben az a jó, hogy negyed óra alatt megvan, de pl a combbal sokkal több bénázás van. Mit ajánlotok?
Áh, akkor maradok a csirkénél, azt hittem van valami extra olcsó ajánlatotok.
Tápi írt egyszer olyat, hogy szívet kell enni, mer' az jó. Erről?
Te figyeljél már ide. Ötleteketért jöttél ide, vagy árajánlatot gyűjtesz be? Én koptatom a billentyűt, neked meg semmi se jó. Harapj akkor az izmaidba, amit rizzsel pumpálsz..
(Ki az a 'Tápi' ?????)
A kérdésben szerepelt, hogy "olcsó", de mindegy. Majd legközelebb asszisztálok mindenhez, mert megbántalak azzal titeket, hogy olcsóbbnak hiszem azt a rohadt disznót, közben meg kevesebb benne a fehérje.
Pumpálom az izmaimat, mi? Hagyjábékén...
Olcsót is, zsírosat is, fehérjéset is, könnyen, percek alatt megsüthetőt...
Kedvesem, sajnos az élet olyan, hogy nem lehet mindent egyszerre akarni. Kompromisszumot kell kötni.
Illuminati van, néhány éve még volt gazdaságos szív meg máj, azt mondtam oké ezek is táplálók és fele annyiba fájnak mint a hús. De ma már.. háááát...
Darált sertés hús, 20-30% körüli zsírtartalommal, ha valamiért elhisszük hogy tényleg hús (mert elvileg annak kell lennie) akkor 900-1100 forint körül beszerezhető. Ebben is benne van kb. 15-20% fehérje, laktató, tápláló, elvileg gazdaságos.
Gyakorlatilag meg még paleózni sem tudsz olcsóbb hússal, belsőségekkel mert szerencsétlen tápos állat kommersz olcsó szövete koránt sem az igazi. De meg lehet próbálni.. nem vagyok multipárti, de hát korlátozott anyagi források mellett én csipázom az olcsóbb darálthúst (hát inkább mint a parizert meg a kenyeret).
Vagy marad a piac, hentes akiben jobban bízol, esélyes hogy jobb minőséget kapsz, talán nem túl drágán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!