Valaki ajánlana valami könnyen elkészíthető, olcsó, laktató kaját?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,egyedül vagyok itthon,és nem tudok valami jól főzni :D
Előre is köszönöm!
2013. aug. 25. 18:29
1/13 anonim válasza:
tejfölös tészta, kifőzöd a tésztát, raksz rá tejfölt, ízlés szerint sajttal is ízesíthető
2/13 anonim válasza:
Mi van otthon, vagy el tudsz menni boltba?
3/13 A kérdező kommentje:
El tudok menni boltba,itthon nincs kb semmi. Viszont pénzem sincs valami sok. 500 FT-ból valamit lehet csinálni?
2013. aug. 25. 18:55
4/13 anonim válasza:
2-es vagyok!
sajtos tészta
krumplis tészta
virsli sült krumplival vagy csak kenyérrel
Bár ha csak 500 ft-od van, akkor én tuti valami finom konzerves kaját vennék, amit csak melegíteni kell.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A virsli jó ötlet,ketchup van itthon,majd eszem azzal. :) Mentek a zöld kezek!
2013. aug. 25. 19:01
6/13 anonim válasza:
lencse v. babfőzelék virslivel.
7/13 anonim válasza:
Lecsó! Tényleg egyszerű, nem kell hozzá sok minden. Jó szafttal, kenyérrel nagyon laktató is.
Üdv
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!
2013. aug. 25. 19:30
9/13 anonim válasza:
Lehet,hogy keso,de azert leirom. Szendvics majkremmel,sajttal,melegszendvicskremmel,parizsival,kolbasszal vagy szalamival. Bundas kenyer,akar felvagottal toltve,akar siman. Hot dog. Tejberizs, sult krumpli ketchuppal, hejaban fott krumpli fuszeres tejfollel. Ha vannak otthon alapdolgok,akkor palacsinta, gyors fank, csaszarmorzsa.
10/13 anonim válasza:
1kg rizs 200ft
10db tojás 300ft
vacsorára tojásos rizs
reggelire rántotta
ebédre főtt tojás főtt rizzsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!