Milyen olcsó, zsírosabb, könnyen elkészíthető húst ajánlotok?
Uncsi kerettörténet: Egy ideje testépítéssel foglalkozom, és a kaját szigorúan követem, azonban van pár ellentmondásos, kérdéses dolog, amit a testépítők axiómaként kezelnek, ami idegesít. Ezek közé tartozik egyébként a szénhidrát fontossága is, azonban ilyen radikális változtatásokat nem szeretnék elkövetni a étrendemben, mivel nagyon nehezen hízó típus vagyok. Fontos nekem a zabpehely meg a rizs, sajnálom. Azonban ráálltam a zsírevésre is, mert tetszenek a paleósok által hirdetett elvek, és a testépítők ajánlotta telítetlen zsírokon felül(lenmagolaj, csonthéjasok, kókuszzsír-mondjuk ez nem is az, hopp egy ellentmondás) fogyasztok zsírosabb húsokat is, ha pl vendégségbe megyünk, lelkiismeret-furdalás nélkül nyámmogok el 20 deka sertéskarajt. Úgy gondolom, hogy a telített zsírok alkalmasak lehetnek a kalóriaigényem jelentős részének fedezésére, mellette pedig az örök csirkemell helyett jóval kölcséghatékonyabb is lenne mondjuk disznót enni.
Maga a kérdés: Szóval milyen hús van, ami könnyen elkészíthető, mégis finom, alkalmas tömegelésre? A csirkecsöcsben az a jó, hogy negyed óra alatt megvan, de pl a combbal sokkal több bénázás van. Mit ajánlotok?
Grillen igen, de normál háztartási lehetőségek (pl. villanytűzhely meg 3 négyzetméter) között nem igazán. Az asztali grill után meg komplett ruha-, haj- és függönymosás, 4 napi szellőztetéssel kb.
Főzésre esetleg lehet kuktát használni, azzal gyorsítható a a dolog. De az főzés, nem sütés.
Csirkecsöcs. Ezzel a megnevezéssel ilyen formában még nem találkoztam.
Jó munkához (kajához) idő kell. A csirkecsöcs hamar elkészül, a disznónak több idő kell. De viszont mindkettőt változatosan lehet variálni. Ennyire lefoglal a testépítés?
Bocsi, de nem értem miről beszélsz. Ilyenről beszéltem, nekem ilyen van, ezen sütök tarját, karajt szinte minden nap, sima gáztűzhelyen, konyhában, lakásban. Se hajat se függönyt nem kell mossak utána( miért kéne?) és kb 10 perc alatt megsül rajta a husi. Max szellőztetni kell kicsit, de azt minden főzés után kell, de aki ennyire finnyás az ne egyen:D
Csávó (?) Elég elvetemült lehet azok után, hogy a csirkecsöcst megszemélyesítette, illetve a címszavak, amit a kérdéshez intézett....
Zsírt enni jó. Telítettet még jobb. Ebben semmi újdonság nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!