Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok nekem olcsó, könnyen...

Írnátok nekem olcsó, könnyen elkészíthető diétás ételeket?

Figyelt kérdés

legjobb az lenne, ha sertéshúsból meg lehetne oldani, mert azt kapunk a szülőktől és az ingyen van.

rizst tudom, hogy jó, mondjuk ki nem állhatom, de ha lehet bele répát borsót meg kukoricát tenni, úgy megeszem. 20kiló felesleg van rajtam (inkább 25, de én 'csak' 20at szeretnék fogyni.

160cm és 77kg vagyok, 57 az álomsúlyom.

március 15ig szeretnék egy 10est ledobni, akkor megyünk egy wellness hétvégére.

de a 20 kiló mínusz az álom...

miket főzzek, miket egyek? van férjem, olyan kéne, ami neki is jó, ő kondizik, erősember-versenyekre is jár, szóval kell neki az energia.

köszönöm előre is

örülnék konkrét recepteknek, annyira nem vagyok konyhatündér...

2013. febr. 2. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

naszóval

ezt tessék szépen elolvasni

ige, bszott hosszú, bszott ok információ így hirtelen, de ezt TUDNI KELLL

[link]

recepteket oldalt találsz

[link]

no meg itt

2013. febr. 3. 10:50
 2/2 anonim ***** válasza:

ha már tudod, hogy miket ehetsz, hogyan, mennyit, akkor ezen az oldalon meg rákereshetsz receptekre.. Be tudod állítani, hogy olcsó receptet akarsz e, mennyire könnyen készíthető el stb.. Én is innen keresgélek recepteket.. Nem mind fogyókúrás, de akad pár, ami simán belefér szerintem..

[link]

2013. febr. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!