Olcsó diétás recepteket, salátákat tudtok mondani?
tényleg az a lényeg, hogy olcsó legyen, kevés kalóriával, könnyen elkészíthető, lehetőleg gyorsan is. Legfőképp zöldségek érdekelnének salátaként, hogy mivel, hogy ízesíthetem, miket tehetek bele (milyen hozzávalókat)
előre is köszönöm.
napi 30percet biciklizem, átlag 20km-t, plusz 2-2,5km-t gyorsgyaloglog.
10 kg-ot szeretnék fogyni, mennyi idő alatt fog sikerülni? 160cm és 73kg vagyok, 60-63al megelégednék (most)
nagyon jól jönne pár hozzáértő segítség a kajálásra
- egyél feleannyit mint most
- kerüld a cukros lötyiket, csokit (ha kívánod, megehetsz néha 1-1 csíkkal), csipszet, zsírosat
- mozogj sokat
Saláták:
- paradics, paprika, ubi, újhagyma, olajbogyó, saláta vmilyen öntettel
- paradicsom(sali) mozzarellával
- sima fejes saláta ecetes-cukros lében
- gyümölcssali
- hagymás krumplisali
- tejfölös-fokis ubisali (v tejföl nékül is eheted, de sztem úgy pocsék)
olcsóbb most a hagymák, retek, kígyóuborka, cékla, répá, káposzta-ezek nyersen lereszelve is finomak, sült tök-kis kockákra összevágva rá tehetsz piritott dió+mozzarella sajtgolyók
saláta mindenfajta zöldséget elnyel
feltétnek olcsóbb a mozzarella light sajtgolyók, főtt tojás, saját lében tonhalkonzerv, cottage cheese, túró, sonka, virslikarika,
párolva gomba, lencse, borsó, bab-persze ebből nem túl sok
darálthús+reszelt répa, cékla, tojás ezekből tudsz fasírtot készíteni, alufóliába megsütni, ez olcsón fog kijönni
a csirke, hús már egy kicsir drágább de ha jól használod olcsóbban kijöhtsz-pl ledarálod és rizzsel, tojással, és bővebben reszelt zöldségekkel összegyúrod, kisütöd tepsiben, több golyócska jön ki, amit több napig tudsz enni
sovány sertéshús, csirkemáj olcsóbb
piritott dió, szezáámag, fenyőmak, mák, dió
öntetnek natur joghurt, kefír, almaecet
bazsalikom, oregánó, gyömbér, fahéj
gyümölcsökbe ami olcsóbb most az a körte, mandarin, narancs, alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!