Párommal próbálunk átállni a paleo étrendre. Nem fogyás miatt, hanem egészségügyi szempontból inkább. Miket ehetünk, ihatunk?
Ez olyan, mint a vega kérdések. Többnyire akad 1-2 önjelölt megmentő, aki megmondja, hogy miért leszel beteg eme étrendet/életmódot követve, mert hús/gabona/tej nélkül hiányt szenved a tested s különben is divatozol (ez a vegaságnál különösen humoros).
A Te kérdésed különösen sok unatkozót vonzott, részvétem.
Nagyon egyszerű. Hús, bármilyen, tojás, zöldségek (nem hüvelyesek, nem keményítősek), gyümölcsök, olajos magvak.
Szóval nincs kenyér, semmi lisztes, krumpli, rizs, cukor, olaj helyett disznózsír, olivaolaj, kókuszzsír, és mellőzd a tejtermékeket. Ennyi.
Szia!
Itt van egy tök rövig összefoglaló. Ha ezt elolvasod, akkor tudni fogod a szabályokat, amik egyébként nagyon egyszerűek.
Annak a néhány előttem szólónak, aki nem tudom miért lézeng itt. A paleon a hétvégi piac "gazdagodik" meg, ugyanis csak egy élelmiszer piac kell a paleózáshoz: zöldséges, húsos, magos, gyümölcsös...és ennyi. Itt befejeződött. Nem kell paleos boltban paleos dolgokat venni...nem szükséges eleme ez a paleozásnak. Egyáltalán.
Hús + zöldség + némi gyümölcs, magok...ennyi a paleo.
Baromi egyszerű.
Szendi Gábor annyit gazdagodott rajtam (aki paleozik), hogy megvettem 2 db könyvét. Húha vagyonokat keresett rajtam.
Aki nem paleozik, az meg biztos ingyen egyik és semelyik cég nem gazagodik meg rajta, maga termel talán???...éljen a logikus gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!