Gyors fogyás! Lehet egészségügyi bajom belőle?
Augusztus 8-án este határoztam el magam, hogy mostmár STOP!
Addig annyi, akkor, és azt ettem, amikor kedvem tartotta, éppen éhes voltam, vagy csak a szemem kívánta.
Augusztus 8. este 22:30; a súlyom 66,3 kg. 160 cm-es magasságomhoz...
Augusztus 29. (3 héttel később) reggel 9 óra; a súlyom 60,9 kg.
Ebbe ugye azért azt bele kell számolni, hogy amikor eszek, akkor mondjuk egy kilóval több vagyok. Ugye aug 8.-án este mértem magam, most meg reggel, így kb-re vehetünk 4 kg fogyást tisztán(nem víz, nem kaja).
DE! Ami zavar... az első két hétben alig bírtam magam 63 alá letornázni. Hétvégén 3 napot túráztunk, olyan izomlázzal jöttem haza, hogy alig bírtam kikelni az ágyból, plusz bekaptam egy szép kis betegséget, szóval az is rátett.
Így egy hétvége alatt leszaladt rólam durván 2 kg! Mondjuk ez a betegség elég jól megviselt, de azért ez mégiscsak sok, nem?
Mivel én ennek csak örülök, nem bánom, de lehet ennek valamiféle komplikációja, hogy 3 nap alatt ilyen hirtelen adott le a szervezetem ennyit?
Lehet totál tévesen gondolkozom, akkor kérlek, javítsatok ki! Köszönöm a segítséget! :)
Szerintem amit csinálsz,beteges.
A gyors fogyástól nemcsak lehet,hanem LESZ is bajod. Egyrészt. A másik, amint helyrejössz,a háromszorosát szeded majd vissza. Ezt a súlyméregetést meg abba kellene hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!