Mindenről le tudtam mondani az egészséges étkezés és a fogyás érdekében, de a kefíres salátáról nem. Ez mennyiben lassítaná a fogyásomat? Még csak most kezdtem el ezt az életmódot, nyilván majd idővel könnyebb lesz elhagynom a kefírt is.
Mindenkinek mást jelent az egészséges étkezés. Én is elkezdtem követni ezt a diétát, és úgy gondolom, nem kell hogy minden azonnal menjen. Az átállás kinek több kinek kevesebb idejét veszi igénybe. Ha ezt a diétát szeretnéd tartani, akkor idővel hagyd el a kefírt.
De a fogyásod nem fogja lassítani.
Szerintem a kefír egyáltalán nem egészségtelen.
Csak nézd meg milyen minőségűt veszel. Sokkal jobb mint a joghurt. Ne rakj vele sót vagy cukrot és akkor minden okés :)
Mi a fene baj lenne a kefírrel?? Jaj, most látom, hogy agymosott paleos vagy te is( Én is bedőltem neki valamikor) Az égvilágon semmi bajod nem lesz, ha teszel a salátádra egy kis kefírt!
Ha kenyeret ennel krumplival, tesztával, olajban sütött, panírozott, majonézes cuccokat, édességet, csipszet, csokit, üdítőt, na az lenne baj, nem ez!
Vannak olyan paleo irányzatok, amiben az erjesztett tejtermékek megengedettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!