Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A Crohn betegek tényleg...

A Crohn betegek tényleg belehalhatnak a túlzott glutén-tej fogyasztásba?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ezek szép lassan gyengítik, "elsorvasztják" a beleket, és mivel minél több szakaszt műtenek ki... annál rosszabb lesz a helyzet... :(

2014. márc. 12. 10:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Igen, nem jöttem rá :)

Én is ettem ma propoliszos mézet : )

2014. márc. 16. 00:37
 42/52 A kérdező kommentje:

40# .. Köszönöm. Szerdán már okosabb leszek. Így vagy úgy, de valami megoldást muszáj találni.

Nem rossz amúgy a propolisz. Egészséges. De én nem annyira vagyok oda a mézért. Most úgy látom inkább Moduleneznem kell majd..

Milyen kár, hogy nincs itthon egy ultrahanghoz szükséges berendezésem.. nem is kéne orvos. :DDD

2014. márc. 16. 13:30
 43/52 anonim ***** válasza:

A bajnokok reggelije

Összetevők: Kazein, kukorica-szirup, szacharóz, tejzsír, kukoricaolaj, MCT, szójalecitin, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok

2014. márc. 16. 13:37
 44/52 anonim válasza:

Vannak egészen ígéretes új módszerek a Crohn kezelésére.

[link]

2014. ápr. 24. 17:12
 45/52 A kérdező kommentje:

Hmmm.. elolvastam.

Kaptam már olyan infúziót ami tartalmazta az egerek fehérjéjét.. Mivelhogy a Crohn betegeknek van ez a rendellenesség, fordított immunválasz, és ezért találták ki, hogy akkor ezzel majd pótolják, amit pótolni kell. De sajna csak időleges megoldás ez is, az is..

Tök buta betegség amúgy :) A saját jó baktériumait támadja meg, ezzel gyengítve a bélfalat.. És így keletkeznek a gyulladások.

2014. ápr. 25. 13:02
 46/52 anonim ***** válasza:
De mi a kiváltó oka egy ilyen autoimmun, allergiás gyulladásnak..?
2014. ápr. 25. 13:05
 47/52 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudni. (Most jön a szokásos glutén-tejmentes táplálkozás monológod, ezt átugorjuk.)

Szóval, ja. Az már végső soron rátesz egy lapáttal a meglévő betegségre. Ez tény. De hogy eredetileg mitől alakul ki.. A fordított immunválasznak és a fehérjehiánynak nem tudom mi köze a gluténhoz. De te se tudod mindezeket, nem vagy orvos. (pedig sebésznek simán elmennél...)

2014. ápr. 25. 13:20
 48/52 anonim ***** válasza:

Tudnék nyiszálni?

Ismertek az autoimmun betegségek fő kiváltó okai. Az oltások adjuvánsai, a glutén, tejfehérjék eleve gyulladásfokozó allergén fehérjék.. ennyi az ok. Legalábbis amíg ez bejön, egyelőre megelégszünk ennyivel - kutatják a többi okot.

2014. ápr. 25. 13:30
 49/52 A kérdező kommentje:

Te megelégszel ennyivel, én nem. Már régóta kutatják, mégis még sok ember (kisbaba is!) rendszeresen műtőasztal alá fekszik.

Már az se biztos, hogy egyáltalán nagymama koromra hoz-e valami érdemlegeset, tartósat a kutatásuk.. :D

2014. ápr. 25. 13:39
 50/52 Mi közöd Tőle ***** válasza:
D-vitamin, meg paleózás. Ha nem bírod 100%-osan, akkor egyél mondjuk néha kemény sajtot. Mondjuk napi 10000 egység d-vitamin. Annyira nem nehéz.
2014. máj. 1. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!