Paleosok, ti mit szoktatok reggelizni? Mit tudnék suli előtt összedobni?
Nem vagyok paleós, de van egy ismerősöm, ő ilyeneket eszik:
Ham&eggs paradicsommal
főtt tojás, zöldségtál(paprika-többféle színű, kígyóuborka, paradicsom, retek, fejessaláta)
rántotta hagymás-paradicsomos-szalonnás alapon
magkenyér-csak ilyen magvak vannak benne, hozzá paradicsom és sült vagy főtt hús
magkenyér, hozzá tonhal konzevr-többféle
kolbász, töpörtyű, paradicsom, magkenyér
sült májas magkenyér paradicsommal
magtál-mogyoró, dió, mandula, pisztácia
sült húsok paradicsommal
lesütött bacon magkenyérrel
gyümölcstál dióval
Mi bajod lehetne?? Olvass egy kicsit többet!
Én rántotta, szalonnásan..Finom, laktató!Ja, és zsírban!!
Én is jártam nem 1 suliba...belefért az időmbe!
Mikor gyerekeim voltak, akkor is..1 kicsit korábban keltem..ás láss csodát: reggeli az asztalon, mellette a a tízórai! Ja, én meg már a munkahelyem felé robogtam..
Én azt eszem, ami épp jó. Néha tojást, máskor zöldségeket. Gabonapelyheket, néha semmit.
Alkalomadtán zsíroskenyeret :)))
Tuti jó dolog hidd el. Nem az adott ideológia számít, hanem hogy ne zabáld magad halálra.
"Olvass utána az orvosok véleményének..."
Az orvosok a gyógyszerlobbi első áldozatai, mi meg az ő áldozataik leszünk.
@2: (ketteske válaszára)
állítsd már le magadat, bammeg!
1.) a paleo étrendet nem szendi gábor találta ki, akár ért hozzá, akár nem.
2.) te még annyira sem értesz hozzá, mert nem olvastál róla egyetlen tanulmányt sem
3.) A LÉNYEG: AZUTÁN NYILATKOZZ RÓLA, MIUTÁN KIPRÓBÁLTAD. AKÁR CSAK 2 HÉTIG.
Nem olvastam olyan beszámolót, hogy "kipróbáltam, rosszabbgul lettem." olyat viszont tömkelegével, hogy rendbejött az egészségem.
Olyat is olvastam százszámra, hogy kipróbáltam az átlag nyugati étrendet és sz_arul voltam tőle.
Akkor vajon melyik lehet a nyerő? Melyik lehet az egészséges.
NE NYILATKOZGASSÁL MÁR LÁTATLANBA, KIPRÓBÁLATLANUL, OLYANOK VÉLEMÉNYÉRE ALAPOZVA, AKIK NEM PRÓBÁLTÁK KI!
Nem azoknak a véleményére kéne adni, akik vették a fáradtságot, és tesztelték a dolgot?!
Gondolkozz el ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!