Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap ezt szeretném reggelizn...

Holnap ezt szeretném reggelizni, csk azt nem tudom, hogy szabad e, már vagy 1éve nem ettem és annyira megkívántam, szabad enni súlytartón?

Figyelt kérdés

kocsonya-van benne egy darabka főtt karajszelet, egy darabka főtt pulykahús, 1db főtt tojás, 1db főtt répa és a leve

kenyér nélkül enném

nem lesz ez nagyon zsíros? barátnőm azt mondta hogy ezt nem szabad mennyi kcal lehet benne?

2012. dec. 28. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:

A darabka nem jó megnevezés... pontosan meg kéne adnod, hány gramm nyers hús így tudnánk megmondani a kcalt.

1 db tojás kb. 70 kcal

répában 100 gramm/39 kcal van. 1 db szerintem olyan 45-50 kcal lehet persze mérettől függ, mérd le.

a pulykahús jó hús! fehér hús, a csirkemellnél alig több kcal van benne.

Ha főzöd a húst az jó mert nem viszel bele plusz kalóriát olajjal/zsíradékkal. A karaj nem tudom mennyi lehet kcal szempontjából de zsíros hús ugye.

Reggel ennéd, így szerintem mehet! 1 darab főtt karajszelet nem fog ártani. a többi hozzávaló meg egészséges.

2012. dec. 28. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A kocsonya tényleg zsíros. Nem jó.
2012. dec. 28. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne a zsírtól féljetek! Edd meg nyugodtan!
2012. dec. 29. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan eheted! Egy karalyszelet az semmi, a többi meg tök okés meg víz. Meg amúgyis, nagyátlagban nem a zsírtól hízunk, hanem a szénhidráttól meg a rendgeteg cukortól!
2012. dec. 29. 00:10
 5/9 anonim ***** válasza:
*karaj, bocsi, késő van:)
2012. dec. 29. 00:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát már elnézést, de a kocsonya egy nagyon jó étel.

Hús van benne (fehérje és zsír), zöldségekkel. Soha, senki nem hízott még hústól és zsírtól, mivel egyenletes vércukorszintet fog biztosítani, így nevezhető lesz "fogyókúrásnak". Persze a népbutító hülyeség az, hogy müzlikét és joghurtot kell enni, mert attól lehet fogyni, de minthogy az emberek többsége ezt beveszi, és elhízott, beteg a sok szerencsétlen, ez eléggé nyilvánvaló hazugság.

Azt hittem valami olyasmi lesz a kérdés, hogy szabadna-e enni egy szelet süteményt, kakaóval. Amire gondoltam majd válaszolom hogy szabad, csak nem ajánlott, de egészségedre. Erre leírsz egy teljesen normális ételt, amivel ha egész nap ennéd, simán fogyhatnál (ha van miből). Hát kívánom, hogy jó sok kocsonyát fogyassz, kenyér nélkül, és jó étvágyat hozzá!

2012. dec. 29. 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha évente egyszer eszel kocsonyát, akkor miért ne? Azt meg nem értem, hogy miért kell súlytartón ilyeneken problémázni. Jó esetben egész életedben "súlytartón" leszel. Végig ez a jaj, szabad-nem szabad fog menni?
2012. dec. 29. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

nem volt zsíros a kocsonya meg még le is szedtem a tetejéről egy kicsit de nem nagy volt mit

vacsorára is ezt ettem abba is egy kis szelet pulykahús volt, 1db főtt tojás és abba nem répa hanem 3gerezd fokhagyma volt a tetejére meg szórtam még pirospaprikát

kenyér nélkül ettem természetesen mert próbálom kerülni

nem fogok egész életembe ezen problémázni csak most hagytam abba a fogyókúrát és még most tapasztalom hogy mi az ami egy súlytartásnál belefér

2012. dec. 29. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Tegyük félre a tévhiteket, a kocsonya nemhogy a súlytartásba, még a fogyókúrába is belefért volna. Agyrém ez a zsírfóbia.. a zsír fogyasztásnak köze sincs az elhízás mint népbetegség problémájához!
2012. dec. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!